PAÜ Hastanesi yarışmalarda ödüller aldı

PAÜ Hastanesi yarışmalarda ödüller aldı

PAÜ Hastanesi FTR Ana Bilim Dalı yaptıkları çalışma ile araştırma yarışmasında ikincilik ve en iyi sözel bildiride birincilik ödüllerini aldılar.

PAÜ Hastanesi FTR Ana Bilim Dalı, 25 Kasım 2022 tarihinde 53.sü düzenlenen Geleneksel Çubukçu Günleri; “Çubukçu Araştırma Yarışmasında”, “İdrar kaçırması olan kadınlarda transkutanöz ve perkutanöz tibial sinir stimülasyonunun etkinliği” isimli çalışmaları ile İKİNCİLİK ödülü almaya hak kazandı. Uzman Dr. Rafet Sönmez ve tez danışmanı Prof. Dr. Necmettin Yıldız (Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (FTR) AD Öğretim Üyesi), Q1 dergisinde (Ann Phys Rehabil Med) yayınlanan bu çalışmanın yayımlanmamış şekli ile 2019 yılında düzenlenen 27. Uluslararası Katılımlı FTR Kongresinde EN İYİ SÖZEL BİLDİRİ BİRİNCİLİK ödülünü de aldıklarını ifade ettiler. 

Üç yıl sonra bu ödülü de aldıkları için mutlu olduklarını, yaptıkları çalışmaların meyvesini almaktan, verilen ödülden onore olduklarını ve PAÜ Tıp Fakültesi ve FTR Ana Bilim Dalının bir parçası olmaktan gurur duyduklarını dile getirdiler ve çalışmalara devam edeceklerini belirttiler.