PAÜ Hastanelerinde Yoğun Bakım Kursları Başladı

PAÜ Hastanelerinde Yoğun Bakım Kursları Başladı

PAÜ Hastanelerinde Yetişkin  Yoğun Bakım Sertifikaları verilmek üzere eğitimlere başlandı.

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri olarak yetişkin yoğun bakım hemşireliği sertifika  programı Türkiye genelinden katılan 29 yoğun bakım hemşiresi ile açılışını gerçekleştirdi. Programın açılışında  konuşan Başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel pandemi sürecinde yoğun bakımlara ne kadar ihtiyaç olduğunu ve yoğun bakımlarda da profesyonel  ve eğitimli hemşirelerin ne kadar önemli olduğunu ifade ederek eğitimcilere ve katılımcılara teşekkür etti.

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Demet Ekici konuşmasında  yoğun bakım hemşireliğindeki son güncel bilgilerle güzel bir program hazırladıklarını söyledi ve program sorumlusu Sabriye Akkılıç ve birbirinden deneyimli yoğun bakım hemşirelerinin hazırladığı programın tüm katılımcılar için verimli ve keyifli geçmesini temenni ederek programı başlattı. 

Üç hafta teorik yüzyüze eğitim sonrasında üç hafta da sahada uygulamalı staj yapan hemşirelere Yetişkin Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası verilecektir. Katılımcılara başarılar diliyoruz.