PARTİ OKULU ÇALIŞMASINA YIGINSAL KATILIM

PARTİ OKULU ÇALIŞMASINA YIGINSAL KATILIM

CHP’de seçim öncesi hazırlıklar hız kazandı. Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçim öncesi CHP Parti Okulu 98.eğitim çalışmasını  Çivril İlçesi’nin Kıralan Mahallesi’nde  gerçekleştirdi.

CHP Çivril Kıralan’dan ses verdi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği çalışmaya yaklaşık 200 kişi katıldı. Eğitim çalışması  Çivril İlçesi’nde bu yıl içinde gerçekleşen en yığınsal katılıma sahne oldu. Kıralan Mahallesi’ndeki çalışmaya İlçenin Çıtak ve Özdemirci Mahallelerinden de katılımın oldu.

Çalışmaya; CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen  Sarıoğlu Kocabay, İl Eğitim Sekreteri Zülal Avcı,İl Bilişim Sorumlusu Ercan Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Seyhan, Okan Kart, Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, İlçe Sekreteri Hüseyin Önen, İlçe Eğitim Sekreteri Şinasi Çalı,Çivril İlçe Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nuray Emirli,Parti eğitimcileri Fatma Atsay,Mustafa Kiriş,Kemal Çolak,Tekin Şahin,Nuri Kaplan  , Kıralan Mahalle temsilcisi Orhan Aktaş, Özdemirci,Çıtak ve Cabar’dan Gülgün Alacacıoğlu,Osman Torun ve Emine Karagöz destek verdi. Çalışmaya ayrıca,Belediye Meclis Üyeleri Tunay Yazıcı, Semih Dere , Fatma Akkoyun ve Nuri Özen katıldı.

CHP Parti Okulu Koordinatörü Necdet Bardan “ Çivril’de  6.kez yapılan eğitimlerde farklı mahallelerdede bu  çalışmalar  yaşama geçirdik. Bu çalışmamızla yıl içinde 19 ilçede 98.kez sahaya indik, halk buluşması gerçekleştirdik.Kıralan çalışmamıza özellikle kadınlarımızın gösterdiği ilgi ve verdiği katkı mükemmeldi. Kıralan, Çıtak,Özdemirci  Tarlasından yorgun gelen, hayvanlarının bakımını yapan yorulan ama çağrımıza uyan,Emek veren,katılım sağlayan çalışmayı yarınlarda cadde ve sokaklara, hane hane yayacak olanlara teşekkür ederim.Çalışmalarımız sandıklar açılıncaya, iktidar oluncaya dek devam edecek. Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde Millet ittifakı kazanacak ve Türkiye Dünya ile rekabet edecek” dedi.