Pamukkaleli pehlivanlar Manisa'dan 8 madalya kaptı

Pamukkaleli pehlivanlar Manisa'dan 8 madalya kaptı

Katıldıkları her güreşlerden madalyalarla dönen Pamukkale Belediyesporlu pehlivanlar, Manisa’da düzenlenen Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nden de 8 madalya çıkardı.

Pamukkale Belediyesporlu pehlivanlar her zaman olduğu gibi kente madalyalarla döndü. 20 Ağustos 2023 Pazar günü Manisa Yunus Emre Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde mavi-beyazlı kulübü temsil eden sporculardan 8’i derece elde etti. Büyük mücadelenin yaşandığı güreşlerde Minik 1 boyunda er meydanına çıkan Daniel Erfani, teşvik 1 boyunda Ercan Bakan ve Ayak boyunda mücadele eden Beytullah Sarı altın madalya kazandı. Minik 2 boyunda güreşlere katılan Ali Bakan’ın gümüş madalya aldı. Minik 1 boyunda er meydanında boy gösteren sporculardan Yahya Sönmez ve Sametcan Meler, Minik 2 boyunda Hüseyin Umut Alver ve Semih Gün de üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Pamukkale Belediyesporlu güreşçiler ülke genelinde yapılan yağlı pehlivan güreşlerine katılmaya devam ederek, sezon içinde kazanılan madalya sayılarını artırıyor.