PAMUKKALE’DE PEKDEMİR ARAYI AÇTI

PAMUKKALE’DE PEKDEMİR ARAYI AÇTI

PAMUKKALE’DE PEKDEMİR ARAYI AÇTI

31 Mart finali yaklaşırken, Denizli’nin en kalabalık ilçelerinden biri Pamukkale’de başkanlık yarışının sonucu merak ediliyor. Sahadan gellen veriler Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’i işaret ediyor. Cumhur İttifakında, seçimlerin son düzlüğünde yüzler gülüyor.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine saatler kala belediye başkan adayları son turlarını yapıyor. Elbette bu yarış içinde sonucu en çok merak edilen  ilçelerden biri milyonlarca turistin ziyaret ettiği, Denizli’nin en kalabalık iki ilmçesinden biri olan Pamukkale…


Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 250 binden fazla seçmenin yüzde 91 dolayında katılım sağladığı Pamukkale’de başkanlık yarışında heyecan arttı. Fakat son saatlere girilirken ibre Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’i gösteriyor. 


Pamukkale’de yalnızca Ak Partili ve MHP’li seçmeni  değil rakip siyasi partilileri de ikna ettiği gözlenen Halil Pekdemir’e yönelik sahadan gelen veriler ittifak ortaklarının yüzünü güldürür cinsten.


Güçlü adayların kıyasıya rekabetine sahne olan Pamukkale’de Pekdemir’in rakiplerine göre birkaç adım önde bitirmesine kesin gözüyle bakılan 31 Mart Seçimleri’nde Cumhur İtitfakı’nın en büyük avantjlarından biri ise dağılan millet ittifakı ortağı partilerin birbirleriyle rekabet etmeleri.