PAMUKKALE’DE AKMAN KESİN GİBİ

PAMUKKALE’DE AKMAN KESİN GİBİ

Pazar Günü yapılacak olan CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı için aday olan ve yaklaşık 2 yıldır çalışmalarını aralıksız sürdüren Savaş Akman, ilçe başkanı olmak için çabalarken; CHP’ye yakın kaynakların…

Pazar Günü yapılacak olan CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı için aday olan ve yaklaşık 2 yıldır çalışmalarını aralıksız sürdüren Savaş Akman, ilçe başkanı olmak için çabalarken; CHP’ye yakın kaynakların Akman’ı favori olarak görüyorlar.

Pamukkale ilçesinde favori olarak gözüken ve çevresi tarafından 400 delegenin yarısının kendilerini destekleyeceği belirtilen Savaş Akman, üye bazında gittiği mahallelelere bu kez delege sohbeti için giderek delegeler ile tek tek görüşerek sonlandırdı ve Pazar gününü beklemeye başladı.  

Pazar günü, yani 22 Aralık tarihinde İncilipınar Kültür ve kongre sarayında yapılacak olan İlçe Başkanlık kongresine katılacak olan seçilmiş delege arkadaşlarını son kez seslendiği açıklamasında “Delege seçimlerini bitirmiş bulunmaktayız 22.Aralık 2019. Pazar günü yapacağımız olağan kongre takviminde geri sayım başladı. Seçilen tüm delege arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ben, sırtını partilime ve delege arkadaşlarımıza dayayarak yola çıktım. Bu kutsal yolda; tüyü bitmemiş yetimin hakkını, koca dayağı yiyen kadının hakkını, çocuğunu yıllarca okutup iş bulamayan gencin ızdırabını yüreğinde hisseden ana, babanın, artık yeter iktidar istiyoruz diyen partilimin özlemini giderecek, hakkını koruyup kollayacak bir başkan olacağım” dedi.

Başkan Adayı Savaş Akman açıklamasında daha sonra ise, “Pamukkale ilçe başkanlığında bir ismi değil bir lider seçimini yapacağız. Kendime, ekibime güvenerek yola çıktım. Biz bir meslek odası seçimi yapmıyoruz, bir örgüt lider seçimi yapacağız. Delegelerimiz, partililerimiz en doğru kararı kongrede verecektir. Ben partimin sağ duyu sahibi olanların çoğunlukta olduğuna inanıyorum kongrenin hepimize hayırlar getirmesini diliyorum .Biz 2024’de Pamukkale belediye başkanlığını kazanacağımız sözünü veriyoruz, dün kaybettirenler yarın kazandıramazlar” şeklinde konuştu.

PARTİMİ İKTİDAR GÖRMEK İSTİYORUM

CHP Pamukkale İlçe Başkan Adayı Savaş Akman, yarın yapılacak olan Pamukkale İlçesi Kongresinde oy kullanacak olan delege arkadaşlarına adeta bir ders verdi. Akman yaptığı açıklamada, partisini iktidar görmek istediğini ve çalışmaların bu yönde olması gerektiğini dile getirdi.

Savaş Akman, kongre öncesi son açıklamasında “Türkiye’de siyasette bir utanmazlık, aymazlık hakim. Bu durum AKP ile başladı. 17 yıldan bu yana siyasi ahlak çöküntüsü devam ediyor. Adamlar, kendilerine söylenmesini istemedikleri sözleri başkalarına pervasızca söylüyorlar. Bu ülkenin Genel Kurmay Başkanını terörist ilan edip, terörist Sakık’ı tanık yapanlar utansın.  Atatürk’ün askerlerine kumpas kuranlar utansın. CHP’ye terörist diyenler utansın. Atatürk’e hakaret edenler utansın.  Cumhuriyetin nimetlerinden faydalanıp, nankörlük  yapanlar, bu halkı  dinle aldatanlar utansın. Tarihin en derin ekonomik krizini yaşarken, kendi içinden fitne fesat çıkaranlar utansın. Utanmazlar utansın” şeklinde konuştu.

Savaş Akman, sözlerini, “Manifesto. Misyon gibi prensipler ne kadar önemli olsa da, profesyonel destek alınması partimize güç katacaktır. Merhum Milletvekilimiz Kazım Arslan’ın Büyükşehir adaylığı yaşadığı seçimlerde aldığımız profesyonel destek adaylarımıza ve partimize çok şeyler katmıştır.  Kısaca gençlerimize, kadınlarımıza güvenmeli, önlerini açmalıyız. İstanbul seçimlerinde bir kadının ve bir genç başkan adayının özverili çalışmaları ile neler başardıklarını görmek bize örnek olmalı. Ben artık partimi iktidar görmek istiyorum” diyerek tamamladı.