Pamukkale Teknokentten Polonya pazarına yönelik önemli işbirliği

Pamukkale Teknokentten Polonya pazarına yönelik önemli işbirliği

Atlas Uluslararası Hukuk Bürosu ve Pamukkale Teknokent arasında iş birliği protokolü imzalandı

(İHA) - Denizli Pamukkale Teknokent ile Atlas Uluslararası Hukuk Bürosu arasında imzalanan protokol ile Pamukkale Teknokent’te faaliyet gösteren firmaların Polonya pazarına yönelik iş birliği fırsatları, stratejik ortaklıklar ve teknolojiler geliştirmek, bilgi aktarımı gibi konularda öncelik sağlanacak.

Pamukkale Teknokent’te düzenlenen imza töreninde protokolü Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ile Atlas Uluslararası Hukuk Bürosu Kurucu Yöneticisi Aaron Cinardal arasında imzalandı.
Protokol ilişkin düşüncelerini aktaran Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan şunları kaydetti: “Pamukkale Teknokent’in uluslararası iş birliği sayısını arttırmayı ve firmaların yurtdışında ofislerinin olmasını istediklerini belirtirken, bu kapsamda Teknokent Yönetimi olarak ikinci anlaşmayı yapmanın memnuniyeti içindeyiz. Pamukkale Teknokent bünyesinde yapılan çalışmaların uluslararası pazarda yer almasını bizim için oldukça önemlidir.” dedi.
Bu tür projelerin dünya pazarında ne durumda olduğunun belirlenmesi, bilgi ve teknoloji aktarımı ile projelerin geliştirilmesinin gereğine de vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, protokolün tüm taraflar adına hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

İmzalanan protokol ile Pamukkale Teknokent uluslararası iş birliklerine İngiltere’nin ardından Polonya da eklenmiş oldu.