Pamukkale kış kurslarına başvurular devam ediyor

Pamukkale kış kurslarına başvurular devam ediyor

Pamukkale Belediyesi’nin 4-17 yaş aralığındaki gençlere ve kadınlara yönelik açtığı ücretsiz kış kurslarına başvurular devam ediyor

(İHA) - Pamukkale Belediyesi’nin 4-17 yaş aralığındaki gençlere ve kadınlara yönelik açtığı ücretsiz kış kurslarına başvurular devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Gençlere ve kadınlara yönelik hem öğretici hem de yeteneklerini geliştirici birbirinden farklı, 5 noktada 33 farklı alanda düzenleyeceğimiz kış kurslarımıza da başvurular devam ediyor” dedi.

Her yıl hem spor hem de eğitici kültürel kurslar düzenleyen Pamukkale Belediyesi, 2023-2024 dönemi kış kurslarını 33 farklı alanda açıyor. Pamukkale Belediyesi Aktepe Sosyal Tesisleri, Atatürk Caddesi ek hizmet binası, İncilipınar Kurs Merkezi, Fatih Kurs Merkezi, Yunusemre Mahalle Konağı’nda gerçekleştirilecek olan kurslara yoğun talepler oluşurken kurslara kayıtlar hala devam ediyor. Pamukkale Belediyesi tarafından, kültürel kurslar çerçevesinde Almanca A1, İngilizce A1, bağlama, keman (08-16 yaş), gitar (16+ yaş üzeri), ebru, ahşap boyama, ekopsi kişisel ve dekorasyon ürün, kadınlar için el sanatları, amigrumi örgü, takı tasarım, makrome örgü yapımı, etkili ve hızlı okuma teknikleri (08-11 yaş), giyim teknolojileri, halk oyunları, işaret dili, satranç, zeka oyunları, akrilik boyama-resim, ney açılacak, temel fotoğrafçılık ve mobil fotoğrafçılık, ziraat ve diksiyon dallarında eğitimler verilecek. Ayrıca spor dallarından boks, karate, pilates, cimnastik, dart, judo, masa tenisi, okçuluk, futbol, tenis dallarında kurslar açılacak.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye olarak her yıl düzenledikleri kursların ücretsiz olduğunu belirterek, “Bu kış dönemi, hem spor hem de eğitici kültürel kurslarımızı tek bir başlıkta topladık. Vatandaşlarımızın ulaşması kolay olması açısından, ilçemizin 5 noktasındaki kurs merkezlerimizde 33 farklı alanda 4-17 yaş aralığındaki gençlere ve kadınlara hitap eden kurslar açtık. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızın kontenjanlar dolmadan başvuru yapmalarını, geç kalmamalarını rica ediyoruz. Kurslarımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.