Pamukkale İlçesini Denizli'nin Yıldızı Yapacağız

Pamukkale İlçesini Denizli'nin Yıldızı Yapacağız

MHP Denizli’de Mimar Metin Karakurt Pamukkale Belediye Başkanlığı için Aday adayı oldu ve ilk açıklamalarını Kulvar Gazetesine yaptı.

MHP Denizli’de Mimar Metin Karakurt Pamukkale Belediye Başkanlığı için Aday adayı oldu ve ilk açıklamalarını Kulvar Gazetesine yaptı.

Mimar Metin Karakurt , uzun zamandır siyasetin içindeyim ve ülkücü çizgimde devam ediyorum. Siyasetin içinde olduğum sürece partim bana nerede görev verirse hep orada bulundum. Siyasetin bir çok kademesinde görev yaptım. Belediye Başkan aday adayı olmam dolayısı ile Belediyecilikte aldığım görevler, 2 dönem Belediye meclis Üyeliği yaptım. Bu görevlerim sırasında MHP grup başkan vekilliği yaptım, imar komisyonu üyeliği yaptım.

Gerek Mimar olmamdan dolayı gerekse de Belediyecilik tecrübemden dolayı Pamukkale Belediye Başkan aday adayı oldum.  Burada öncelikle partimizin ilçe ve il başkanlıkları daha sonra genel merkezimizdeki büyüklerimizin adaylığımı uygun görmesi durumunda bu ilçe Belediye Başkanlığını partimize kazandırmak istiyorum.  Bunu başaracak bilgi ve birikime sahip olduğumuzu düşünüyorum.

Tabi bu çalışmalar ilçe ve il başkanlıklarını destekleriyle ulaşabileceğimiz başarılardır. Ekip ruhu ile çalışarak ve kazandıktan sonra da , aynı ekip çalışması bizi başarıya götürür diye inanıyorum. Bu görev bana tevdii edilirse projelerim ve ekibim hazır , partimizin il başkanlığı ve genel merkezimizin prensip arzu ve isteklerine son şeklini vereceğiz.

Pamukkale Belediye’nin şu ana kadar yaptıkları çalışmaları takip ediyoruz, çalışmalarını takdir ediyoruz ancak yapılan çalışmalarda bana göre eksik ve yanlışlarda var. Biz öncelikle planlı bir şekilde bunları inceleyeceğiz ve yanlışları düzelteceğiz.

Denizli ve Pamukkale halkı yanlış yapılan ve çok uzayan alt yapı çalışmalarında bıktı. Bizim önceliğimiz bunları düzeltmek olacak. Yatırımları daha doğru bir şekilde yaparak, ilçe halkımızı hakettiği daha iyi bir hizmet anlayışına kavuşturacağız.

Pamukkale ilçesini hem sosyal, hem spor, olarak daha iyiye taşırken, Pamukkale ‘mizi hem Turizm hem de ticari olarak cezbedici bir merkez haline getirecek projelerimiz mevcut.

Spor alanları ve Kütüphaneler açarak burayı sağlıklı bir kültür  merkezi  haline getirerek ilçemize hakettiği  hizmeti şeffaf bir şekilde sunmayı amaçlıyoruz.

Denizli’mizin en büyük markası Denizlispor’a daha çok ve büyük destekler vereceğiz. Kopuk olan taraftar ilişkilerini düzelterek Denizlispor’umuzun hakettiği yerlerde olmasını sağlayacak çalışmalar içinde devamlı olacağız.

Benim bilgi ve birikimlerim, mesleğimin getirdiği tecrübe , daha önceden edindiğimiz siyasi tecrübelerimizi Pamukkale halkının hizmetine vermeye talibiz. Bunu başaracak gücümüz ve bilgimiz var.

Öncelikle Denizli İl Başkanlığı daha sonra Partimizin büyükleri bu görevi bana uygun görürlerse bu seçimi de kazanacağımıza inanıyorum. Adaylığım bana bildirildiği gün hemen tüm projelerimi ve ekibimi de açıklayacağım. Bu imkanı bana tanığınız için öncelikle Kulvar Gazetesine çok teşekkür ederim. Sevgili halkımıza da sevgi ve saygılarımı sunarım.