Pamukkale ilçesi sandık eğitimini tamamladı

Pamukkale ilçesi sandık eğitimini tamamladı

Pamukkale ilçesi olarak, YSK'ya bildirilen sandık görevlileri için eğitim verildi.

Geçtiğimiz günlerde CHP Pamukkale ilçesi olarak sandık görevlilerinin listesini YSK'ya verilmesi geciktirilince, sandık görevlilerinin listesi reddedilmişti. Yaşanan bu durum sonrasında İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk yaptığı açıklamayla Pamukkale ilçesinde sandıklara İYİ Parti olarak sahip çıkacaklarını açıklamasının ardından, Pamukkale İlçe  yönetimi sandık görevlileri eğitimini tamamlayarak, seçim güvenliği olarak işi sıkı tutacaklarını belirttiler.

Yapılan eğitime, İl Başkanı Özer Tunçtürk, Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu, Denizli İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Yasin Öztürk ve sandık görevlileri ile eğitimciler katıldı.

Eğitim başlarken yapılan ortak açıklamada, "Vatandaşımızın kullandığı oylara sahip çıkmak bizim boynumuzun borcu. İYİ Parti Pamukkale'nin düzenlediği sandık eğitiminde hep birlikte oylarımıza sahip çıkacağız. Pamukkale’de hem Kemal beye verilen oylara,hem ortağımız CHP’nin oylarına,hemde partimizin oylarına sahip çıkacağız. “Bir oy Kemal’e,Bir oy Meral’e “ diyerek sandık görevlilerinin aldığı sorumluluğun ne kadar önemli olduğunu vurguladılar. Eğitim yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.