Pamukkale Değişim İstiyor

Pamukkale Değişim İstiyor

Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ulus Caddesi’ni ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla buluşan Berberoğlu, yapılan görüşmelerde cadde sakinlerinin değişim isteğine dikkat çekti.

Başkan Adayı Berberoğlu, ziyareti sırasında Ulus Caddesi'ndeki esnafla ve cadde sakinleriyle samimi ve içten görüşmeler gerçekleştirdi. Yapılan sohbetlerde cadde esnafının ve vatandaşların belediye hizmetlerinden duyduğu memnuniyetsizlik ve beklentileri dile getirildi.

Berberoğlu, seçim çalışmalarının devam ettiğini ve bu kapsamda Ulus Caddesi'ni ziyaret ettiklerini belirtti. Cadde esnafının ve sakinlerinin gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerini ileten Berberoğlu, halkın belediyeden talep ve beklentilerini dinleyerek not aldıklarını ifade etti.

Ayrıca, Pamukkale ilçesinin hak ettiği hizmeti alması için çalışacaklarını vurgulayan Berberoğlu, halkın desteğiyle ilçenin daha iyi bir yönetim anlayışına kavuşacağını dile getirdi. Berberoğlu, projeleriyle ilgili cadde esnafına ve vatandaşlara bilgi vererek, Pamukkale'nin ve cadde yaşamının değişimine katkı sağlayacaklarını belirtti.

Berberoğlu, Pamukkale'nin en güzel hizmetleri hak ettiğini ve bu doğrultuda gece gündüz çalışacaklarını sözlerine ekledi. İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu'nun ziyareti, ilçe sakinleri arasında olumlu bir etki yaratırken, değişim ve hizmet beklentilerini dile getirdi