Pamukkale Belediyesi’nden eğitime destek sürüyor

Pamukkale Belediyesi’nden eğitime destek sürüyor

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Her yıl aralıksız olarak okullarımızda bakım onarım çalışmaları yapıyoruz

Pamukkale Belediyesi her yıl olduğu gibi 2023 yılının yaz tatilinde de ilçe genelindeki okullarda tadilat çalışması gerçekleştirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Her yıl aralıksız olarak okullarımızda bakım onarım çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı yaz boyunca da sürdürdük” dedi.

Pamukkale Belediyesi ilçe genelindeki okullara desteğini her dönem sürdürüyor. Yaz-kış demeden okullarda bakım onarım çalışmaları gerçekleştiren Pamukkale Belediyesi, yaz ayları boyunca 61 mahalledeki tüm okullarda tadilatlar yaptı. 2022 yılında Pamukkalelilerin geleceğine yatırım niteliğinde 3 okul kazandıran Pamukkale Belediyesi, kreşten, kütüphanelere, konferans salonlarından, halı sahalara, okul binalarının bakım-onarım ve yenileme işlerine kadar birçok destek vermişti.

Eğitime her zaman öncelikleri arasında tutan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Deliktaş mahallesinde Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ile Kavakbaşı mahallesindeki Doğa ve Fen Okulu’nu eğitime kazandırdık. Bu okullarımızda öğrencilerimizin cıvıl cıvıl sesleri geliyor. Çocuk kreşlerimiz hizmetlerini sürdürüyor. Okullarımıza yaptığımız kütüphanelerimizde öğrencilerimiz derslerini çalışırken, yeni bilgiler ediniyorlar. Öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerimize desteğimizi her zaman gösteriyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ve okullarımızla da sürekli iletişim ve iş birliği halindeyiz. Öğrencilerimize ve velilerimize tam destek verirken, eğitim yuvalarımızda da bakım onarım işleri gerçekleştirerek, hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin rahat etmesini istiyoruz. Bu yaz döneminde tadilat ve halı saha çalışmaları için harcanan bütçe yaklaşık 20 milyon TL oldu. Eğitim her önceliğimiz oldu, bundan sonra da olmaya devam edecek. Gençlerimizin sağlıklı gelişimlerini sağlamak amacıyla 8 okulumuza da halı saha yapıyoruz. Eğitim için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.