Pamukkale Belediyesi bayramlaştı

Pamukkale Belediyesi bayramlaştı

Kurban Bayramı öncesi belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Başkan Örki, tüm çalışanlarına Pamukkale ilçesine yaptıkları hizmetlerde sundukları katkı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki Kurban Bayramı öncesinde belediye personelinin bayramını kutladı. Başkan Avni Örki, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde Pamukkale Belediyesinin YSE’deki ana hizmet binası ile birlikte Atatürk Caddesi, Deliktaş ve Kayıhan’daki ek hizmet binalarındaki personelleri ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Belediye müdürlüklerini tek tek gezen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye personelinin özellikle deprem ve sel felaketinde gösterdiği özverili çalışmaları için teşekkür ederek, “Sizlerle birlikte ilçemize en iyi hizmeti sunarak, vatandaşlarımızın yüzlerinin gülmesine vesile oluyoruz. Özellikle, yılın ilk aylarında Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde ve geçtiğimiz haftalarda ilçemizde meydana gelen sel felaketinde, tüm personelimizin ne kadar fedakarca çalıştığına şahit oldum. Her birimiz ilçemize hizmet etme gayretindeyiz. Sizlerin bu gayretine ailelerimizin de payı elbette çok büyük. Siz ve kıymetli ailelerinizin Kurban Bayramı’nı kutlar, birlikte daha nice sağlık ve huzur dolu bayramlara kavuşmayı temenni ederim” dedi.
Başkan Örki, tüm personelleri ile günün anısına objektif karşısına da geçti.