PAHOY ve TUANA’DAN GELENEKSEL YILBAŞI DANSI

PAHOY ve TUANA’DAN GELENEKSEL YILBAŞI DANSI

PAHOY ve TUANA Dans Stüdyosu 1 yıl zorunlu aradan sonra geleneksel erken yılbaşı partisini Ruma Restaurant’ta  150’ye yakın davetlinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Denizli’nin bir çok ilkini gerçekleştiren, kentin kültür, sanat ve sosyal yaşantısına yön veren en köklü derneklerinden PAHOY ve TUANA Dans Stüdyosu 1 yıl zorunlu aradan sonra geleneksel erken yılbaşı partisini Ruma Restaurant’ta  150’ye yakın davetlinin katılımıyla gerçekleştirdi.

PAHOY Başkanı Deniz Semerci’nin açılış konuşmasıyla başlayan gece birbirinden güzel dansların eşliğinde gece yarısına kadar sürdü. PAHOY’un 36. TUANA DANS’ın 26.yılı olması nedeniyle bir çok değişik hediyelerin verildiği çekiliş ise geceye ayrı bir renk kattı. Tangodan salsa ya, zeybeklerden sirtakiye, romanlardan halaylara 70’li, 80’li yıllara kadar her türlü müzik eşliğinde eğlenen ve dans eden PAHOY - TUANA dansçıları, zorunlu ara verdikleri bir yılın acısını çıkarttılar. Gecenin sonunda PAHOY Başkanı Deniz SEMERCİ “ Bir yılın yorgunluğunu azda olsa atabilme , öğrendiğimiz dansları sergileme ve yıllardır geleneksel hale getirdiğimiz yeni yılı erken kutlamayla birlikte, ortak doğum günleri ve 36. kuruluş yıldönümümüzü kutluyoruz. Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu bu kaos ortamından bir an önce çıkabilme, ülkemizin ve dünyanın yeniden sağlıklı ortama dönmesi umudumuzla tüm dansçılarımıza ve davetlilerimize geceye katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, 2022 ‘nin tüm ülkemize ve dünyaya sağlık ve huzur  getirmesini diliyoruz ” dedi ve gece sona erdi.