Öztekin ve Korkmaz Ailelerinin Mutlu Günü

Öztekin ve Korkmaz Ailelerinin Mutlu Günü

Denizli Final Okullarının Kurucu Müdürü ve Denizli’nin sevilen ailelerinden Sadi – Şerife Öztekin çiftinin güzel kızları Zekiye Öztekin ile Meryem ve Cemal Korkmaz çiftinin yakışıklı evlatları…

Denizli Final Okullarının Kurucu Müdürü ve Denizli’nin sevilen ailelerinden Sadi – Şerife Öztekin çiftinin güzel kızları Zekiye Öztekin ile Meryem ve Cemal Korkmaz çiftinin yakışıklı evlatları Mehmet Korkmaz Yade kır Düğün Salonunda muhteşem bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler.

Aslında bu düğün serüveni uzun sürdü, Önce İstanbul’da Nikah merasimleri oldu, daha sonra Fethiye Seydikemer’de Kına gecesi ve en sonunda Denizli’de düğün törenleri yapıldı.

Konukları kapıda karşılayan düğün sahipleri hem düğün organizasyonu ile uğraşırken bir yandan da masa masa dolaşıp konukları ile ilgilendiler.

Düğüne ilgi büyük oldu. Özellikle Sadi Öztekin Denizli’de bir çok öğrencinin yanı sıra bir çok Öğretmen de yetiştirmesi ,Velilerin de kendisini sevmesi ve sayması dolayısı ile çok katılımlı renjkli bir düğün oldu.

Kulvar Gazetesi olarak Genç çifti tebrik eder ,ömür boyu mutluluklar dileriz.