ÖZKANDAN DENİZLİ ULAŞTIRMA MEMUR-SEN’E ZİYARET

ÖZKANDAN DENİZLİ ULAŞTIRMA MEMUR-SEN’E ZİYARET

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, Denizli ziyaretleri kapsamında bu hafta Ulaştırma Memursen Sendikasının misafir oldu. Sendika başkanı Halil Işık ve yönetim kurulu…

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, Denizli ziyaretleri kapsamında bu hafta Ulaştırma Memursen Sendikasının misafir oldu. Sendika başkanı Halil Işık ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Özkan; sivil toplum kuruluşlarının günümüz koşullarındaki yeri, önemini vurgularken ve ülkemizin gündemindeki konulara da değindi.

Özkan konuşmasına şöyle devam etti:

“Ülkemizin milli menfaatlerine hizmet eden sendikaların çalışmalarını her zaman destekleyeceğiz”

“Ülkemizin faydasına yönelik tartışıp fikir üreten, bizim teşkilatımız gibi milletimizin hassasiyetini önemseyen; ülkemiz, milletimiz, medeniyet değerlerimiz için, proje üreten kuruluşlar olduğu için sendikaların hükümetimiz nezdindeki yeri ve önemi her zaman ayrı olmuştur. Bu sebeple her hafta mutlaka belirli bir tertip ve düzen içerisinde sendika ziyaretleri gerçekleştirmeye dikkat ediyoruz. Her ziyaretimizde de aynen başkanımızın ifade ettiği gibi ülkemizin milli menfaatleri noktasındaki duruşunuzu net bir şekilde görüyoruz. Ve bundan da ziyadesiyle memnun oluyoruz.

Genel mana da öncelikle tüm canlıların yaşama hakkına saygı duyulması gerektiğine dikkat çeken Özkan: Bir yerde yaşama ve hürriyet hakkı sağlanmamışsa, sendikal haklar olmaz, siyasi haklar olmaz, örgütlenme, teşkilatlanma koşullarının hiçbiri söz konusu olamaz. Ülkemizin içerisinden geçti süreçlere baktığımız zaman yine Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı operasyonlarına baktığımız zaman, bu faaliyetlerin tamamı insanın yaşama hakkına duyduğumuz saygıdan dolayı sürdürdüğümüz operasyonlardır. Bugün farklı maskelerle, insan hakları gibi konuları ön plana çıkararak, arka planında her zaman şahsi menfaatleri söz konusu olan oluşumlar da mevcut durumdadır. Emperyalist devletlerin sendikal haklarına baktığımızda, ülkelerinin, milletlerinin, ekonomik olarak kalkınmasına hizmet ederken; başkaları için biçtikleri sendikal haklar: kırmak, dökmek, yakmak, yıkmak, ülkede üretim dursun, devlet yönetilemez noktaya gelsin zihniyetinden başka bir şey değildir. Dün olduğu gibi bugün de, milli egemenliğimizi anayasal düzene, medeniyet değerlerimize, ülkemizin barışına, özgürlüğüne, güvenliğine karşı bir tehdit varsa onların adı ister sendika olsun, ister meslek odası olsun, ister dernek olsun her şekilde üzerine gideceğiz. Bunu da herkes böyle bilsin” dedi.

Özkan konuşmasının sonunda, Denizli’ye hizmet için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini bununla beraber, kurumlar ve kuruluşlar,  dernek, sendika ve vakıflarla koordineli çalışarak herkesin sorunlarına eğileceklerini belirtirken: "Bize oy versin, vermesin herkese hizmet etme sorumluluğu gereği telefonumuz herkese 24 saat açıktır. Seçim çalışmalarında söylediğimiz tüm sözlerimizin arkasında olmaya devam edeceğiz. Ulaştırma Memur-sen il temsilcimize, yönetim kuruluna ve üyelerine yaptıkları çalışmalar gerekse misafirperverliklerinden dolayı özellikle teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerine son verdi.