ÖZKAN TAVAS KYK YURDUNDA ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

ÖZKAN TAVAS KYK YURDUNDA ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Tavas Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdu'nu ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Tavas Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdu'nu ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti.

AK Parti Denizli Milletvekili Özkan, KYK yurdunu ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti. Yurt müdüründen bilgiler alan Milletvekili Özkan, Yurt İdarecileri ile birlikte, yurdun çeşitli bölümlerini gezdi.

İlçede eğitim ve öğretime büyük önem vermeye devam ettiklerini, gerek derslikler, gerekse sosyal ihtiyaçlarla ilgili sorunları ilk elden çözmeye çalıştıklarını belirten Özkan: “Yurdumuz 5 yıldızlı otelleri aratmıyor. Yurdumuz her bakımdan öğrencilerimize layık bir şekilde barınma hizmeti vermektedir” dedi.

GENÇ NESİL BİR ÜLKENİN GELECEĞİDİR

Devletin gerçekleştirdiği yatırımlarla gençlere ne kadar önem ve değer verdiğine dikkat çeken Özkan: “Genç nesil bir ülkenin geleceğidir. Gençler kendi geleceklerini, ailelerinin geleceklerini, en önemlisi bir ülkenin, milletin geleceğini temsil ederler. Yani eğer bir devlet, bir millet gençliğini kendi değerleriyle, kendi öz kaynaklarıyla yetiştirebilirse, kendi ülkesini geleceğe hazırlamış olur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak ve millet olarak sadece kendi ülkemize değil temsil ettiğimiz değerler, huzur ve istikrar için tüm dünyanın ümidi olan bir ülke ve milletiz” dedi. 

GELECEĞİMİZ OLAN GENÇLERE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gençlerin hem ülke hem de kendi gelecekleri için kendilerini iyi yetiştirmeleri gerektiğini dile getiren Özkan: “Bunun önemli olduğunu düşünüyorsak geleceğe yatırım yapmalıyız. Tabi ki devlet imkân sağlayacak, ama bireyler olarak bunun farkında olarak, sosyal faaliyetlerle ve diğer etkinliklerle kendimizi geliştirmemiz lazım. Bizim sizlerden istediğimiz, sizler için düzenlenen faaliyetleri ve etkinlikleri kaçırmamanız ve iyi değerlendirmenizdir. Tabi bunların yanında derslerimizde de başarılı olmalıyız ama yükseköğrenim sadece dersten ibaret değildir. Kampüs hayatı, üniversite hayatı farklı bir hayattır, bu zaman dilimini çok iyi değerlendirmeliyiz. Dolayısıyla şunu söylemek istiyorum, şuanda artı olarak yapmış olduğunuz şeyler misliyle size ve ülkenize dönecektir” diye konuştu.