ÖZKAN: İKİ AY SONRA TÜM ENGELLER KALKACAK

ÖZKAN: İKİ AY SONRA TÜM ENGELLER KALKACAK

23 Nisan günü Meclis Genel Kurulunda tüm Türkiye’nin gözü önünde yaşanan hadiseler ve seçim kanunu kabulü sonrasında basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

ÖZKAN:İKİ AY SONRA BÜYÜK TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDEKİ TÜM ENGELLER KALKACAKTIR

Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ,23 Nisan günü Meclis Genel Kurulunda yaşanan hadiseler ve seçim kanunu kabulü sonrasında basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Özkan o gün yaşanan olaylarının, Türkiye’nin yönetim sistemi değişikliğine gitmesinin ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha ispatladığını ifade ederken, yasama ile yürütmenin birbirinden ayrılmasıyla gereksiz ve art niyetli tartışmalardan kaynaklanan, milletimizin günlük hayatına ağır külfet getiren sonuçlardan kurtulacağını belirtti.

Özkan sözlerine şöyle devam etti:

KİMSENİN BU ÜLKENİN HUZURUNU BOZMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ

OHAL’ e darbe diyen Kılıçdaroğlu,geçmişte olağanüstü hal kararlarının nasıl alındığını bilmediğini bir kez daha göstermiştir. Hatta o zamanki alınan OHAL kararları ile şimdiki dönem arasında dağlar kadar fark olduğunu da çok iyi bildiği halde, aksi yönde açıklamalarda bulunmaktadır. O zamanlar fabrikalar greve giderken, çalışamaz hale gelirken,şuanda ne sanayicilerimizde ne de diğer alanlarda en ufak bir probleme yol açmamıştır. Yoğun bir şekilde çalışmalar devam etmiştir. Huzurun olduğu bir ortam var, böyle bir ortamda kalkıp bunlar olağanüstü halin olmamasını talep ediyorlar. Kimsenin bu huzuru bozmasına izin vermeyeceğiz.

ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARINDAN KURTULUP GELECEĞE YÜRÜYECEĞİZ

Bizler 2019 seçimlerine kadar bir buçuk yıl daha ülkeyi yönetme hakkına sahipken, ülkemizin gündeminden seçimi çıkarma, halkımızı ve yönetim birimlerimizi 2023 hedeflerine şartlama adına bize yapılan seçim teklifini olumlu değerlendirdik. Özetle kendi aramızda yaptığımız uzun istişareler sonunda bu 1,5 yıllık Cumhurbaşkanlığı ve Hükümet dönemimizden fedakarlık yaparak Türkiye’yi içine düştüğü erken seçim tartışmasından bir an önce kurtarma kararı verdik.Bunu planlarken de aramızda yaptığımız istişareler sonucu erken seçim için Ağustos ayının geç bir tarih olduğunu da değerlendirdik.

SERVİS EDİLEN ANA MUHALEFET VEKİLLERİNİN DURUMLARI İÇLER ACISIDIR

Halkımızın yapacağı seçimin ve dirayetinin farkında olan Ana Muhalefet ve ortakları bir anlık korkuya kapılarak, daha önce de yaşanmış olan bir tiyatro sergilemiş, 15 tane vekili paket servis olarak Akşener’e hediye etmiş, bir kez daha talimatları nerden aldıklarını göstermişlerdir. Servis edilen Vekillerin ağlamaklı durumu, kendi siyasi tercihleri ve iradeleri dışında parti talimatı olarak bu işi yaptıklarını göstermiştir. Buradaki amaç, söz konusu partiyi seçime sokmak değil. Millet iradesinin hiçe sayılması operasyonun gayesini önümüzdeki günlerde herhalde hep birlikte göreceğiz.

CUMHUR İTTİFAKI GAYET SAYDAM VE MEŞRU ZEMİNDE YAPILAN BİR İTTİFAKTIR

Buna karşı AK Partiyle MHP’nin ittifakı gayet net bir şekilde, meşru bir zeminde yapılmıştır. Karşı blok sağı solu belli olmayan içi boş ve geleceği olmayan bir anlayışla, ek gayesi Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olan bir ittifak kurulmaya çalışılıyor. Türkiye geçmişte defalarca bu tarz siyaset mühendislikleriyle hep karşılaşmış, ve bu tiyatroların sonu hezeyanla bitmiştir.Milletimiz her defasında da kirli pazarlıklara değil, kendi iradesine saygılı olanlara, kendisine hizmet etmeye talip olanlara itibar etmiştir. Ana muhalefetin etrafında kümelenen bu tezgâh, AK Parti olarak bizim meselemiz ve gündemimiz değildir. Bizim tek meselemiz halkımızın refahı ve huzurunu sağlamak adına planladığımız çalışma ve projeleri hayata geçirmektir.

İKİ AY SONRA BÜYÜK TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDEKİ TÜM ENGELLER KALKACAKTIR

Biz AK Parti Hükümeti olarak erken seçimin ardından gireceğimiz yeni dönemi ülkemizde istikrar ve güvenin teminatı olarak görmekteyiz.Ve inşallah iki ay sonra büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasına giden yolun önünü tamamen açıyoruz. Bizler bu kutlu davaya gönül verenlerin, halkımızın, gayretleriyle, üretkenliğiyle, mücadelesiyle, sadakatiyle buralara kadar geldik. Tekrar aynıyerli ve milli duruşla inşallah 24 Haziran seçimlerinde milletimizin karşısına alnımızın akıyla çıkacağız. Nasıl geçtiğimiz 15 yılda ülkemizin geleceğini inşa ettiysek, inşallah bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu, halkımızın yüreğinde yer etmek olduğunu aklımızdan çıkarmadan daha çok çalışacak, ülkemizi ve partimizi 2071 hedeflerimize taşıyacağız.