ÖZKAN İDDALI KONUŞTU

ÖZKAN İDDALI KONUŞTU

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, medya mensuplarının sorularına cevap verdi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, medya mensuplarının sorularına cevap verdi. Özellikle Cumhur ittifakı konusuna değinen Özkan: Cumhur ittifakıyla yapmaktaki amaçlarının sadece Meclis’te çoğunluğu elde etmek değil, aynı zamanda yapılması planlanan reformlar için gereken anayasa değişikliği sayısına da ulaşmak olduğunu vurguladı.

MİLLETİN GÖSTERDİĞİ İSTİKAMETTE YÜRÜYEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Cumhur ittifakının, Milletin desteğiyle anayasa değişikliği çıtasının üzerine çıkacağına inandığını belirten Özkan:  “Biz halisane niyetle ülkemize ve milletimize hizmet ederek, herkesle birlikte olmaktan hiçbir zaman geri durmadık. Atacağımız her adım öncesi milletimize baktık, onun gösterdiği istikamette yürümeye gayret ettik. AK Parti hükümeti olarak tek sorumluluğumuz ve taahhüdümüz milletimizedir. Hesabımız halkadır, Hakk'adır, bu da böyle bilinmeli.

HALKIMIZ CUMHUR İTTİFAKINA GÜVENİYOR

Cumhur ittifakının diğer partilerin kurduğu üç benzemez ittifakının tersine, halktan olumlu dönütler aldığına değinen Özkan” Biz tek cumhurbaşkanı adayıyla milletimizin karşısına çıkacağız. Seçime kadar olan yaklaşık 7 haftalık sürede, halkımıza yaptıklarımızı, bundan sonra memleketimizin ferahı için yapacaklarımızı anlatacağız. Bu süreyi en verimli şekilde değerlendirmek mecburiyetindeyiz. Önümüzdeki hafta gireceğimiz Ramazan ayının bereketi inşallah seçim çalışmalarımıza da yansıyacak, her bölgedeki halkımızla kucaklaşacağız.

BİZİM DURUŞUMUZ MİLLLİ BİR DURUŞTUR

Milli birlik ve kardeşlik projemizin başarısı için ne kadar samimiyetle gayret gösterdiysek, bizim tek derdimiz, milletimizin geleceğine güvenle, huzurla, umutla bakabilmesini sağlamaktı. Biz terör örgütünün sözcülüğünü ve avukatlığını yapan partiler gibi hiçbir zaman ikiyüzlü olmadık. Her yerde her zaman, her durumda herkese aynı şeyleri söyledik, söylemeye de devam edeceğiz. Duruşumuzu bozmadan yürüyeceğiz. Biz ırkçılık yapan, sömürüyle varlığını devam ettiren, başkalarının dini değerlerine saygısızlık yapan ülkeler gibi de olmayacağız. Bizim bir duruşumuz var, bizim bir karakterimiz var, bizim bir yapımız var. Biz kime, nerede, hangi dille konuşulacağını gayet iyi biliriz.