ÖZKAN DENİZLİ GENÇ MÜSİAD’I ZİYARET ETTİ

ÖZKAN DENİZLİ GENÇ MÜSİAD’I ZİYARET ETTİ

ÖZKAN DENİZLİ GENÇ MÜSİAD’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Cahit Özkan, Denizli Genç Müsiad Şube Başkanı Yunus Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

EKONOMİK ATILIMIN TEMİNATI GENÇLERİMİZ OLACAKTIR

Genç MÜSİAD’ın, genç, dinamik ve saygın girişimcilerin bir arada geldiği bir oluşum olduğunu ifade eden Özkan “Gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır. İnşallah yaptığınız çalışma ve projelerle sizler de bu ülkeye bu şehre katkılar sağlayacaksınız. Bizler de sizin her zaman yanınızda olacağız. Denizlimizin ekonomik atılımı için yaptığımız tüm projelerde beraber çalışacağız. Denizli’nin değeri olan siz gençlerimizin hem sosyal anlamda hem ekonomi anlamında gayretlerini takdir ediyorum” dedi. 

GENÇ MÜSİADIN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI ÖNEMSİYORUM

MÜSİAD`ın kurulduğu günden bugüne kadar çizgisinden hiç bir zaman sapmadığının, hep milletin yararına olacak çalışmalarda bulunduğunun altını çizen Özkan: “Ben her zaman, mevcut olanı önemsemekle birlikte bir sonraki kuşağın neler yapması gerektiği konusuna her zaman değer verdim. Bu anlamda da Genç Müsiad`ın yaptığı çalışmaları önemsiyorum. Bu oluşum içerisindeki gençlerin, bulunduğunuz noktalarda yaptığınız işleri yarın yapacağınız da daha büyük işlerin hazırlıkları olarak görmeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.

TÜRKİYE EKONOMİSİ DİMDİK AYAKTA KALACAKTIR

Son zamanlarda yaşanan problemlerde ülkemizin ayakta kalmasında genç girişimci ve sanayicilerin büyük katkısı olduğunu belirten Özkan: Ayağımıza takılan onca çelmeye rağmen hala dimdik ayakta duran bir ekonomimiz vardır. Bu milletin mayası sağlam olduğu için ihanet tohumları da bizde kök salamaz, yeşeremez. Milletimiz kimin ne olduğunu bir bakışta anlayacak ferasete sahiptir çok şükür. İnşallah yapacağımız projelerle ve ekonomik atılımlarla yolumuza devam edecek, gerek ekonomik, gerek siyasi, gerekse sosyal açıdan dünyanın sayılı güçlerinden biri olacağız.”diyerek sözlerine son verdi.