ÖZKAN AK PARTİ ÇİVRİL KADIN KOLLARI İLE

ÖZKAN AK PARTİ ÇİVRİL KADIN KOLLARI İLE

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Özkan, AK Parti Çivri İlçe Başkanlığında AK Parti Çivril Kadın Kolları Teşkilatı ile bir araya geldi.

ÖZKAN AK PARTİ ÇİVRİL KADIN KOLLARI TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Özkan, AK Parti Çivri İlçe Başkanlığında AK Parti Çivril Kadın Kolları Teşkilatı ile bir araya geldi. Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Özkan, daha sonra partili hanımlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Milletvekili Özkan: " Partili kadınlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleşen bu toplantımıza katılan herkese teşekkür eder Kadın Kolları Başkanımızı bu çalışmalarında dolayı kutlarım. İktidar olduğumuz günden beri İlimizin ve İlçemizin refah bir seviyeye ulaşması ve yatırımlar alması konusunda çalışmalar yürüttük. İlimiz ve İlçemizin birçok noktasında hükümetimizin yatırımları gözle görünmektedir. Daha iyisini yapmak için çalışmalarımız devam edecektir. Bugün burada geçmiş dönem Kadın Kolları Başkanlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, göreve yeni başlamış olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum" dedi.

KADINLAR TOPLUMUN YOL GÖSTERENİDİR

Programda kadınlara seslenen Özkan yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Özkan, kadınların toplumun ışığı ve yol göstereni olduğuna işaret ederek:

“AK Parti hareketinde, kadın aklı, duygusallığı, sabrı, şefkati ve bakış açısı olmalı diyen liderimizle 16 yıl önce yola çıktık. Kadınlar hem siyasette, hem de üretimde söz sahibi olmalıdır. AK Parti iktidarı ile birlikte, kadınlar artık siyasetin nesnesi değil, öznesi haline gelmiştir. Biz analığı yüce bir makam olarak değerlerimize aldık. Anneye saygıyı biz bu değerlerimizde bulduk ” diye konuştu.

KADIN KOLLARIMIZ HER SEÇİME BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE HAZIRLANIYOR

Kadın kollarımız her seçime büyük bir özveriyle hazırlanıyor. Her fırsatta ifade ediyoruz, kadın kollarımızın bu coşkusu bizler için büyük moral ve motivasyon kaynağı oluyor. Hamdolsun her zamanki gibi yine biriz, beraberiz. İnşallah 2019’da bu birliktelikle önemli bir zafer elde edeceklerini belirten Özkan:
“Güçlü iktidar, güçlü Türkiye İşte bu yeni Türkiye’nin kurulmasında özellikle siz kardeşlerimize gerçekten çok iş düşüyor ki zaten bunun bilincindesiniz. Ben bu heyecanla çalışacağınıza inanıyorum. Böyle birliktelikler de bunun zeminini teşkil edecek inşallah. Tekrar teşekkür ediyorum başarılar diliyorum” diye konuştu.

2019 yerel seçimlerde Denizli’nin yeni bir destan yazacağına parmak basan Özkan: “Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Birliğimizi, beraberliğimizi, bütünlüğümüzü korumak zorundayız. Biz bir dava için bir araya toplanmış insanlarız. Genel ve yerel yönetim birleştiği, teşkilat ta sımsıkı arkamızda durduğu zaman sandıkları patlatacağız. Hep birlikte Denizli’de destan yazacağız” diyerek sözlerine son verdi.