Özgür Erol : Her Derde, Deva'yız

Özgür Erol : Her Derde, Deva'yız

Deva Partisi Denizli il Başkanı Özgür Erol,Her türlü sorunlarının altından kalkılabilecek potansiyelde bir parti olduklarını ifade etti

Her türlü sorunlarının altından kalkılabilecek potansiyelde bir parti olduklarını dile getiren Deva Partisi Denizli il Başkanı Özgür Erol, şunları ifade etti.

Pamukkale bizim için önemli bir ilçe hem Sanayi, turizm ve tarım potansiyeli olduğunu ender ilçelerden biridir. Fatma Başkanım yönetim kurulundaki ekibi ile beraber farklı bir vizyonla doğru projelerle bunu başaracağına inanıyorum. Örnek vermek gerekirse Pamukkale gibi önemli bir Turizm potansiyeli olan bu gün istatistiklere baktığımızda bir turistin kalma günü, gün sayısı 0.9 gündür.

Turizmin artırılması lazım. Pamukkale sınırları içerisinde hem sanayicisi hem sanayi bölgesinde çalışan insanlarımızın dertleri sorunları belli işsizlik; yerelde ve ülke çapında yapacağımız faaliyetlerimiz ile çözmeye çalışacağız. Pamukkalemizde hak ettiği yere ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız, bunun ilk adımını da burada Kongremizi yaparak gerçekleştiriyoruz, pandemiye, siyasiye baskıya rağmen gönüllerini, yüreklerini masaya koymuş siyasete başlamış ,

Deva Partisi'ne gelmiş cesur insanlar ile bir arada yürümekten gurur duyuyorum. İlk Pamukkale 1. Olağan ilçe kongresini gerçekleştirerek artık ülke siyasetinde Denizli’yi temsil ediliyor olacak, böyle kalmayacağız mahalle mahalle, hane hane, sokak sokak, köy köy, gezerek partimizi insanlara anlatmak için yola çıkarak seferberlik ilan etmek zamanıdır ülkemizin buna ihtiyacı vardır dedi.