Ozan Orpak CHP Merkezefendi’de aday oldu 

Ozan Orpak CHP Merkezefendi’de aday oldu 

CHP Merkezefendi ilçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Av. Hasan Ozan Orpak, CHP’de gözünü açtığını belirttiği açıklamasında,”Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedeften şaşmadan çalışacağım”

Geçtiğimiz hafta sonu Sarayköy ilçesinde yapılan kongre ile seçimlerini başlatan CHP’de özellikle Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde aday bolluğu yaşanacağı gözüküyor. Siyasi kulislerdeki gelişmelerin aksine, özellikle genç adaylar peşpeşe ortaya çıkıyor. Bunlardan bir tanesi de aileden CHP’li olan Hasan Ozan Orpak, bugün Merkezefendi ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

Denizli CHP Merkezefendi İlçe Başkan Adayı Av. Hasan Ozan Orpak, adaylığını açıklarken yaptığı açıklamalarda, “Buralara aslında çok uzun yoldan geldim. Gözümü açtığım günden bu güne Cumhuriyet Halk Partisinin içinde mücadeleye devam ettim. Partimize resmi olarak 23 yaşında katıldım. Partiye kayıt olduktan sonra Gençlik örgütüne katıldım ve CHP Denizli Gençlik Kolları Yönetimine ve Gençlik Kolları İl Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Daha sonra CHP Merkez İlçe yönetim kurulu üyeliğine seçildikten sonra yolculuğum Denizli ili büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra CHP Merkezefendi İlçe Örgütünün ilk yönetim kurulu üyesi ve Gençlik örgütlenmeden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olma şerefine ulaştım. Yıllarca partimizin gerek Merkezefendi İlçe Seçim Kurulu gerek Pamukkale İlçe  Seçim kurullarında görev yaptım. Yaklaşık 11 yıllık ilçe seçim kurullarındaki görevlerim, sandık eğitimlerim ve partimizin hukuki destek görevlerini aksatmadan yerine getirdim. Durmadım; sokaklarda, meydanlarda, köylerde insan ve çevre içi,partim için mücadeleye devam ettim ve mücadeleye devam ediyorum. Hep mücadele ettim ve kitleleri arkamdan sürükledim ve başarılar elde ettim. Ama hiçbir güç veya zorlu mücadeleden asla kaçmadım.” Şeklinde konuştu.

Yolumuz Atatürk yoludur

Başkan Adayı Orpak, bildiği yoldan yürüyeceğini belirttiği açıklamasında, “Bizde yeniden bu gücü çalışarak hayata geçirmeye geliyoruz. Eylemlerden geldik yine icraat ve eylemlerimizle her yerde olacağız. Parti örgütünün en temelinden gelen bir Cumhuriyet Halk Partili olarak deneyim, tecrübe ve olgunluğumuzu gençlik heyecan ve enerjisiyle birleştireceğiz. Bizler göreve talip olurken yenilikten, değişimden ve çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Planladığımız örgüt yapısı ile de parti örgütünü ayağa kaldırarak tekrar büyük bir aile olacağız. İlkeli siyasetimizden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Bizim için öncelikli olan kişiler değil Cumhuriyet Halk Partisinin ilkeleridir. Bu sebeple çalışkan bir örgütün hayata geçmesini, bu çalışma ve üretkenliğinde tüm üyelere yayılmasını sağlayacağız. 

Merkezefendi İlçe Başkanlığına aday olurken aslında bildiğim yoldan yürüyeceğim. Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedeften şaşmadan ve bu hedef için durmadan yorulmadan çalışacağım. Hiçbir partilimiz umutsuzluğa kapılmasın, hiçbir partilimiz Cumhuriyetimizin ve Partimizin 100. yılında inancını kaybetmesin. Biz yenilik ve başarı için geliyoruz.” Dedi.