OSMAN ZOLAN İLE BİR DÖNEM DAHA

OSMAN ZOLAN İLE BİR DÖNEM DAHA

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde bir dönem daha Ak Parti adayı olarak seçimlere girmesi kesinleşti. Ankara’da olan Başkan…

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde bir dönem daha Ak Parti adayı olarak seçimlere girmesi kesinleşti. Ankara’ya giden Başkan Zolan, müjdeli haberi kendisi verdi.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti tarafından “24 Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için temayül yoklaması yapılmayacak” açıklamasının ardından, temayül yoklamasına girmeyen ilimiz Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da seçimlere tekrar aday olarak girmesine kesin gözle bakılıyordu.

Konu hakkında önceki gün Ankara’ya giden Osman Zolan’ın, Ak Parti Genel Merkezi’ndeki görüşmelerinin olumlu geçtiği ve Mart 2019 seçimlerinde Ak Parti’nin gülen yüzü, sevilen bir siyasetçisi olarak tekrar seçimlere Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak girmesi kesinleşti.  İlimiz siyasi çevreleri tarafından beklenilen adaylık olarak karşılanan Zolan’ın adaylığı, ortada dolaşan kulis haberlerini de boşa çıkartmış oldu.