Osman Uluköy'den CHP'ye zehir zemberek açıklamalar

Osman Uluköy'den CHP'ye zehir zemberek açıklamalar

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arpa Arpacı’nın sandık görevlilerini seçim kuruluna geç vermesinin ardından yaşanan polemiğe Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Osman Uluköy de dahil oldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı'nın seçim kuruluna sandık görevleri listesini geç vermesinin ardından başlayan belirsizliğe dair süreç devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi kurmayları soluğu seçim kurulu da almış, itirazlarını yaparak çıkacak nihai karar beklenmeye başlanmıştı. Denizli İl Seçim Kurulu Başkanlığı sürece noktayı koyarak CHP'nin itirazının reddine karar verildi.

İSTE O AÇIKLAMALAR

Denizli siyaseti tüm bunları konuşurken Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Osman Uluköy, yaptığı açıklamada seçim süreci başlamadan önce sandıkların güvenliğine dair başlatmış oldukları kampanyaya dikkat çekti. Yazılı bir açıklama yapan Uluköy, "Biz Memleket Partisi olarak aylardır bas bas seçim ittifakı, sandık güvenliği diye bağırırken bir kez olsun bize cevap vermeyenler, kendi sandığımızı kendimiz koruruz diyenler, biz her önlemi aldık diyenler bugün Denizli'nin en büyük ilçesinde 712 tane sandığı boş bırakmakla Denizli'de seçimleri riske etmiştir. Bu sorumsuzluğun değerlendirmesini Denizli halkının takdirine bırakıyorum. İnşallah ülke çapında sandıklara bu şekilde sahip çıkmıyorlardır!" dedi.