Osman Uluköy “Tek sevdamız memleketimiz”

Osman Uluköy “Tek sevdamız memleketimiz”

Memleket Partisi milletvekili adayı Osman Uluköy, sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamasında, siyasete niçin girdiğini belirterek, “Bir görev olarak bildiğim siyasete memleketim için girdim”

Memleket Partisi milletvekili adayı Osman Uluköy, sosyal medya hesabından çok önemli açıklamalarda bulundu. Siyasete görev olarak girdiğini, “Mevzubahis olan vatansa, gerisi teferruattır” şiarı içerisinde Atatürkçülerin  meclise girmesi gerektiğini benimseyerek ve inanarak siyaset yaptığını dile getirdi.

Osman Uluköy açıklamalarında şunları söyledi; “Değerli arkadaşlarım, ailem, büyüklerim, küçüklerim bugüne kadar hayatıma dokunan ve hayatlarına dokunduğum herkese sesleniyorum. Ben siyasete iş olarak değil görev olarak başladım, oturduğum yerden muhalefet etmenin kendi kısır çevremden başka kimseye sesimi duyuramamanın bir faydası olmadığını gördüğümden, daha büyük kitlelere seslenmem gerektiğinden görev bildim ve siyasete başladım.

Bugüne kadar milletimize hep doğruları söyledik sadece iktidara muhalefet etmedik, yanlış yapan muhalefete de muhalefet ettik. Bizler 3. bir yol açtık bu iktidara da muhalefete de mecbur değilsiniz dedik ve henüz kuruluşumuzdan 2 yıl geçmesine rağmen maddi ve manevi kaynakları çok güçlü partilerle yarıştık ve güzel de bir ivme yakaladığımıza inanıyoruz.

Şimdi sıra sandıkta, söz sizlerde eğer bize oy verirseniz Ankara'ya meclise gönderirseniz asla sizi yanıltmayacak, milleti zor duruma düşürecek, kendi şahsi menfaatlerimizi ön plana koyacak uygulamalarda imzamızı göremeyeceksiniz!

Memleket Partisi mecliste Atatürkçüler'in, cumhuriyet sevdalılarının, özgürlük isteyen korkmadan twit atmak isteyen iş kaygısı çekmek istemeyen gençlerin, ay sonunu getirme endişesi yaşayan işçinin memurun emeklinin, evladım torunum iş bulamayacak diye korkan annelerin babaların dedelerin ninelerin, ürünümü bu sene kaça satacağım kar mi zarar mi edeceğim diye endişe duyan çiftçinin, dağdaki çobanın, çocuğuma et süt yediremiyorum oyuncak alamıyorum ne olacak bu pahalılık diyen annenin babanın, 15 yaşında bilgisayar oyunu oynaması gereken yaşta ülkesinden geleceğinden endişe duyanların, üniversiteyi bitiren ne olacak halim iş yok diyenlerin, kirasını işçisinin maaşını sigortasını her ay nasıl ödeyeceğim düşünen esnafın kısaca her kesimin bizden yardım isteyen sorunlara çözüm bekleyen herkesin sesi olacaktır!

Şundan emin olun Memleket Partisi vatandaşı mutsuz, umutsuz, kaygılı üzüntülü iken  saraylarda yaşamayacak, devlette itibardan  tasarruf olmaz demeyecek en başta tasarrufa devletten başlayacaktır.

Geldik artık son düzlüğe şimdi herkesten tüm vatandaşlardan, tüm sevenlerimden, sevdiklerimden hayatlarına ufacık da olsa dokunduğum herkesten ailesinden evinden kendisinden kısacası her evden en az 1 oy adayları Denizli'nin damadı gelini değil has evlatları olan Memleket Partisi'ne istiyorum. Memleket Partisi Türkiye'nin Çoban ateşidir gelin bir ışık da siz yakın!

Memleket Meclis'e, Atatürkçüler Meclis'e! Tek Sevdamız Memleket!”