Osman Kılıç “birlikte kazanıp birlikte yürüyeceğiz"

Osman Kılıç “birlikte kazanıp birlikte yürüyeceğiz"

Osman Kılıç “birlikte kazanıp birlikte yürüyeceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Serinhisar Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç iddialı konuştu.

Serinhisar Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalar hız veren Osman Kılıç bulduğu her fırsatta vatandaş ve esnaflarla birebir görüşmeyi tercih etti. Her kesimin ihtiyaçları ve talepleri dinleyen Kılıç “Şeffaf belediyeciliği tesis etmeye devam edeceğiz” dedi. 


Serinhisar ilçesinin potansiyelini ve değerlerini ön plana çıkaracak olan vizyon projelerini paylaşan Osman Kılıç Serinhisar ilçesinin yaşam standartlarında turizmde, sosyal hayatında olumlu değişiklikler ile beraber kırsal üretime büyük önem verdiğini vurguladı. Kılıç  göreve başladıktan sonra yönetimde şeffaf ve sosyal belediyecilik modeli oluşturarak sosyal belediyecilik ilkeleri gereği ise gönülleri kazanarak tüm vatandaşlara ayrım yapmadan hizmet etmek olduğunu belirtti. 

OSMAN KILIÇ KİMDİR? 
28 Mayıs 1978'de Denizli Kızılhisar'da doğmuş, evli 3 çocuk babası. 
ilkokul ve ortaokulu Kızılhisar'da okuyan Kılıç, Lise öğretimi Acıpayam Ticaret Meslek Lisesinde tamamladı.
1996 yılında meslek hayatına atılarak 2009 yılına kadar Serinhisar ilçesinde çeşitli muhasebe bürolarında çalışarak mesleki tecrübesini geliştirdi.
2009 yılında Mali Müşavirlik unvanı alarak kendi muhasebe bürosunu açtı. Siyasete ilgisi gençlik yıllarında başlamış ve bu ilgisi onu 2006 yılında Serinhisar Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olmaya yönlendirilmiş.  2006-2023 yılları arasında ilçe Sekreterliği ve yönetim kurulu üyelerinden bulunmasında ve Serinhisar Belediye Başkan adayı olmasında da oldukça etkili olmuştur.
 2007-2013 yılları arasında Türk Kızılay Derneği Serinhisar Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği 2013-2017 yılları arasında Atatürk Düşünce Derneği Başkan yardımcılığı ve 2012-2021  yılları arasında Serinhisarspor yönetim ve Denetim Kurulu üyeliği yapmıştır.-