OSB’DE YANGIN EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

OSB’DE YANGIN EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Bölgede olası yangınlara karşı Denizli OSB İtfaiyesi, İl Özel İdaresi 75.yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yangın eğitimi verdi.

-Bölgede olası yangınlara karşı Denizli OSB İtfaiyesi, İl Özel İdaresi 75.yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yangın eğitimi verdi.


Uygulamalı eğitimde bir de yangın tatbikatı yapıldı. Yangın sireni birlikte okuldaki öğrencilerin tahliyesi yapıldı. Daha sonra okulun bahçesinde toplanan öğrencilere öncelikli olarak yangından korunma tedbirleri anlatıldı. Olası bir yangın halinde öğrencilere nasıl davranmaları gerektiği hakkında bilgi veren Denizli OSB İtfaiye Müdürü Hakan Demir “Öğrencilerimize yangınla karşı karşıya kaldıklarında neler yapacakları konusunda uygulamalı bilgiler veriyoruz. Amacımız, çıkabilecek yangın vakalarına karşı hazırlıklı olup, can ve mal kaybının önüne geçmektir” dedi. 
Yapılan bilgilendirmelerin ardından öğrencilere yangın tüplerinin nasıl kullanılması gerektiği ve yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusu uygulamalı olarak anlatıldı.

OSB Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulunun itfaiye konusunda gerekli hassasiyeti gösterdiklerini belirten Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, “Gerek ekipmanı, gerekse uzman personeliyle güçlü bir itfaiyeye sahibiz. Bölgemizdeki sanayicilere her konuda olduğu gibi itfaiye konusunda da en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.