OSB’DE MALİ GENEL KURUL GERÇEKLEŞTİRİLDİ

OSB’DE MALİ GENEL KURUL GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Denizli Organize Sanayi Bölgesi, 18. Olağan Mali Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi, 18. Olağan Mali Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Denizli Organize Sanayi Bölgesi 18. Olağan Mali Genel Kurul toplantısı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Sayın Hilmi Adnan Yüksel’in gözetiminde toplam 65 sanayicinin katılımıyla Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Abdulkadir Uslu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Sayın Derya Baltalı ve Sayın Necip Filiz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Osman Uğurlu ve Sayın Cemalcan Sirkeci ve sanayiciler katıldılar.

18. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş’ın açılış konuşması ile başladı. Divan için önerilen ve yapılan oylama neticesinde; Divan Başkanlığı’na Sayın Süleyman İlgeri, Divan Üyeliklerine Sayın Selim Yaymanoğlu ve Sayın Hakkı Akgören seçilirken, seçilen Divana toplantı tutanaklarının imzalanması yetkisi oybirliği ile verildi.

OSB’nin 2018 Yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu ve Yeminli Mali Müşavir Raporları, Bilanço, Gelir - Gider Hesapları Tablosu, 2019 yılı Tahmini Bütçesi, Yönetim aidatları, hizmet bedelleri ile 2019 yılı Çalışma Raporu programı görüşülerek onaylandı.

OSB Uygulama Yönetmeliği gereği kalan süreyi tamamlamak üzere mevcut 2 üyeye ilave olarak OSB Üst Kuruluşunda Bölgemizi temsil edecek 3.üye için (1 asıl 1 yedek) yapılan seçim neticesinde Sayın Ahmet Yavuzçehre Asıl Üyeliğe, Sayın Selim Yaymanoğlu yedek üyeliğe seçilmiştir.

Genel Kurulun son maddesi olan dilek ve temennilerde ise; Mesleki Eğitim Komisyonu Üyeleri Sayın Fehamettin Taşkaya, Sayın Selim Yaymanoğlu, Sayın Faruk İnceoğlu ve Sayın Osman Uğurlu’ya yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür plaketleri verildi. Teknik Kolejin Z-Kütüphanesini yaptıran Sayın Uğur Rıza Alpat’a yardımlarından dolayı plaket verildi. Z-Kütüphaneye de yakın zamanda kaybettiğimiz Denizli OSB Kurucusu ve eski başkanlarından “M.FERİDUN ALPAT”  ismi verilmiştir. Ayrıca, Denizli OSB Yönetim Kurulunda 20 yıla yakın görev yapan ve bölgeye hizmet eden eski başkan vekili “ALİ YAVUZÇEHRE”nin ismi de DOSTEK Koleji atölyesine verilecektir.

Plaket töreni sonunda söz alan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu yaptığı konuşmada, Başkanlığı döneminde yaptıkları her türlü çalışmada şeffaflığı ilke edindiklerini belirterek şöyle devam etti “Uzun zamandan beri OSB Yönetim Kurulu olarak görev yapıyoruz. 23 yıllık bu zaman dilimi içerisinde sanayicilerimiz bize büyük destek verdiler. OSB’de yapılan tüm eserleri OSB’ye hizmet için bir takım halinde tüm yöneticilerimizle beraber gerçekleştirdik. Sanayicilerimizin bize duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Uslu’nun konuşmasını bitirmesine müteakip, Divan başkanı Toplantıyı kapattı.