Organik Köylüm Gıda Denizli’de Sağlıklı Yaşam Sunuyor

Organik Köylüm Gıda Denizli’de Sağlıklı Yaşam Sunuyor

“Organik Köylüm Gıda” Denizli halkına sağlıklı ürünler sunarken, bir yandan da Ege Bölgesi bünyesinde, hatta Türkiye genelinde insanları Organik tarım ürünleri ile tanıştırmaya hazırlanıyor.…

Denizli’de kurulan “Organik Köylüm Gıda" firması, Denizli halkına sağlıklı ürünlerle sağlıklı bir yaşam sunuyor. Geçtiğimiz günlerde 2.mağazasını Sarayköy’de açan Organik Köylüm Gıda firması sahibi Salih Koyun, halkımızın beklentileri doğrultusunda yeni mağazalar açacaklarını belirterek “Amacımız organik tarım ürünleri ile halkımızı tanıştırmak, damak zevkine göre ürünler vermektir.

Sadece Denizli’de değil, tüm Türkiye’den bayilik müracaatları var. Bunları değerlendirerek, Türkiye genelinde sağlıklı bir yaşama hizmet etmek azmindeyiz” dedi.

DENİZLİ HALKI BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

“Organik Köylüm Gıda” firması, ilimiz bünyesinde 29 Ekim Bulvarı üzerinde ilk mağazalarını açtıktan sonra, halkımız tarafından büyük ilgi gösterildiğini belirterek, “İlk mağazamızı açtığımızda büyük ilgi gördü. Sağlıklı yaşam için arayışlarda bulunan halkımız ürünlerimizi çok beğendi. 1700 çeşit organik sürün satışı yapıyoruz. Ürünlerin bizzat kendim satışa sunmadan önce araştırıyorum. Organik ve Sağlıklı olduğuna karar verdikten sonra satışa sunuyoruz. Halkımız gönül rahatlığı içerisinde alabilir ve tüketebilirler” dedi.

SARAYKÖY İKİNCİ MAĞAZA İLE BULUŞTU

Sarayköy’de ikinci mağazalarını açan Organik Köylüm Gıda Firması, Bakliyat, Şarküteri, Kozmetik, Bitkisel Çay, Şekerleme, Bal, Sabun, Turşu, Sirke gibi bir çok ürün yelpazesinden alternatifli olarak, alarak faydalanabileceklerini belirten Firma Sahibi Salih Koyun,  “Müşteri memnuniyeti önceliğimiz. Ürünlerimize de güveniyoruz.  Yoğun istek üzerin 2. Mağazamızı Sarayköy ilçemizde açtık. Sarayköylüler büyük ilgi gösterdi. Bunun üzerine araştırmalarımızı genişlettik. Ürün yelpazemizi genişletme ve en iyi, en sağlıklı gıda ürünlerimizi halkımıza sunmaya devam edeceğiz” dedi. 

Mağaza açıldıktan sonra Türkiye’nin bütün bölgelerinden, çeşitli illerden olumlu sonuçlar aldıklarını, bayilik isteklerinin bulunduğunu belirten firma sahibi Salih Koyun, şubeler açmayı da düşündüklerini belirterek, “Araştırmalarımız devam ediyor. Türkiye’nin her yerinden organik gıda temini yapıyoruz. Bu aynı zamanda Türk mutfağının yöresel tatlarının aynı reyonda satılması anlamına gelmektedir. Daha bir çok organik ürünü daha satışa sunmayı amaçlıyoruz. Mağazalarımız adeta sağlık dağıtan bir eczane gibi. Halkımızın da büyük ilgi göstermesi yaptığımız atılımın çok doğru olduğunu göstermektedir. Denizli halkına teşekkür ediyorum” dedi.

  

TÜRKİYE GENELİNE YAYILACAĞIZ

Firmalarının güçlendikçe, oturdukça Türkiye genelinde şube açmayı düşündüklerini belirten firma sahibi Salih Koyun, “ Şu anda Denizli bazında firmamız ürünleri büyük ilgi görüyor. Ürünlerimiz çeşitlendiği içinde müşteri portföyümüz genişliyor.  Türkiye’nin çeşitli illerden bayilik teklifleri alıyoruz. Bunları zamanla değerlendireceğiz. Amacımız Türkiye genelinde şubeler açarak, Türk halkına sağlıklı ürünler sunmak istiyoruz” dedi.