Onlar Erdi Muradına…

Onlar Erdi Muradına…

Türk Eğitim Sen Denizli Şubesi Başkan yardımcısı Ali Çubukcu’nun kızı Cemile, Cevdet Ceşen ile görkemli bir düğün sonrası hayatını birleştirdiler. Düğünlerine çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Türk Eğitim Sen Denizli 1 nolu Şube Başkan Yardımcısı Ali Çubukcu kızı Cemile’yi, Gül-Ali İhsan Ceşen çiftinin oğulları Cevdet ile evlendirdi. Önceki gün Lara düğün salonunda yapılan görkemli düğünde; Çubukcu ve Ceşen ailelerini mutlu günlerinde dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Düğüne katılanlar arasında MHP eski  milletvekili Ali Keskin, İyi Parti milletvekili Yasin Öztürk, Kamusen ve TES Denizli il başkanı Emre Erdoğan, Türk Sağlık Sen İl Başkanı Ali İhsan Öztürk, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Kaledavaz Vakfı Başkanı ve Kale Eski Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Hal derneği eski başkanı Halil Öztürk, Türk Ocağı Başkanı Prof. Turgut Tok,  Prof. Yusuf Kılıç, Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Ceylan, Roşirevan Çekiç, Musa İz, sivil toplum temsilcileri ve kalabalık davetli gurubu katıldı.