Onlar Erdi Muradına…

Onlar Erdi Muradına…

İlimizin tanınmış Mali Müşavir ve siyasetçilerinden Necdet Bardan, Cumartesi günü Avukat oğlu Necati Bardan’ı, Duatepe ailesinin kızları Irmak ile evlendirdi.

Denizli Cumartesi günü (dün) Beyaz inci düğün salonunda görkemli bir düğüne ev sahipliği yaptı. Mali Müşvirler başta olmak üzere, siyaset dünyasının kalbinin attığı düğün, gündüz ve gece olmak üzere yapıldı. 

Düğün, Babadağlı Duatepe ailesinin kızları Irmak ile Denizli'nin siyaset ve mali müşavirler odasının ve CHP Eğitim Koordınatörü olarak, Türkiye’de parti okulu Eğitim ve projelerini yapan Mali Müşavir Necdet Bardan’ın oğlu avukat Necati Bardan’in idi. Avukat Necati Bardan çok sayıda davetlinin huzurunda, ilimizin tanınmış siyasi yüzlerinin ve belediye başkanlarının şahitliğinde hayatını Irmak Duatepe ile birleştirdi.  

Düğün gündüz ve akşam olmak üzere yapıldı. Gündüz yaklaşık 3000 kişinin katıldığı; ve daha önceki dönemlerde ekonomiden sorumlu devlet bakanlığı yapan Masum Türker, Hesap uzmanı YMM Ergün şenlik, CHP İl başkanı Nuri Çavuşoğlu, İyi Parti il başkanı Raziye Akışık, Babadağ Belediye başkanı Ali Atlı, Bozkurt belediye başkanı Birsen Çelik’in nikah şahitliği yaptılar. Düğüne bir çok siyasetçi  ve  iş, spor ve bürokratlar ile yoğun bir davetli topluluğunun katılımıyla coşkuyla kutlandı, düğün gece Dedeman oteldeki eğlenceyle devam etti