ONLAR DA MHP’DEN İSTİFA ETTİLER

ONLAR DA MHP’DEN İSTİFA ETTİLER

Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde ilçe ve il teşkilatlarında görev yapan, ömürlerini Ülkücü dava için harcayan Mehmet Erdoğan, Hasan Hüseyin Özgür, Rasim Davarcı ve Rahmi Özar, son gelişmeler…

Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde ilçe ve il teşkilatlarında görev yapan, ömürlerini Ülkücü dava için harcayan Mehmet Erdoğan, Hasan Hüseyin Özgür, Rasim Davarcı ve Rahmi Özar, son gelişmeler üzerine MHP’den derin üzüntü içerisinde istifa ettiler.

MHP Genel Merkezi’nin AKP’yi destekleyerek yanlış yaptığını düşünen ve bu yüzden yuvalarını terketmek zorunda kalan ülkücü camianın tanınmış kişilerine 4 yeni isim daha eklendi. Bundan önceki dönemlerde MHP teşkilatlarında görev alan ve sahada hayli başarılı çalışmalar yapan Mehmet Erdoğan, H. Hüseyin Özgür, Rasim Davarcı ve teşkilatlarda görev almamasına rağmen Çardak ve Akköy ilçelerinde MHP için gönüllü görev yapanlardan olan Rahmi Özar dün Merkezefendi İlçe seçim kuruluna giderek istifalarını sundular.

Feridun Ünal’ın döneminde Merkez ilçe yönetiminde, Zafer kaplan döneminde ise il yönetiminde görev alan ve Ülkücü camianın çekirdekten yetişen ülkücü ağabeylerimizden olan emekli öğretmen Mehmet Erdoğan, seçim kurulunda istifa dilekçesini verirken son derece üzüntülü olduğunu belirterek, “Bizler gözlerimizi ülkücü olarak açtık. Ülkü Ocakları terbiyesi içerisinde yetiştik. Mesleklerimizin ardından partimiz MHP’nin bütün teşkilatlarında verilen görevi layıkı ile yerine getirmeye çalıştık. 40 yıllık göz ağrımız MHP’den bir hiç uğruna bizlerin ayrılma sebebi olanları Allah bildiği gibi yapsın. Bu kadar yanlışı yapanlar, MHP’yi payanda konumuna getirenler bunca şehidimizin vebalini nasıl taşıyacaklardır acaba? Allah, ülkemizin menfaat için hiçe sayılmasının hesabını mutlaka sorar inşallah. Onları Allah’a havale ediyorum” dedi.