Öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz

Öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz

Memleket Partisi İl Başkanı Erhan Derici, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle yayınladığı mesajında, öğretmenlerin gününü kutladı.

Memleket Partisi İl Başkanı Erhan Derici Onurlu meslekleriyle her zaman sevgiyle andığımız, saygın kişilikleriyle yüreklerimizde yaşattığımız başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve esasen bir öğretmen olan Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce olmak üzere tüm değerli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü en içten duygularla kutlarım.” Dedi.

Memleket Partisi İl Başkanı Erhan Derici, yazılı açıklamasında daha sonra ise şunları söyledi; “Sağduyusunu, bilgi ve birikimini milletimizle paylaşan, yüce görevlerini içtenlikle yerine getiren öğretmenlerimize karşı her zaman gönül borcu duyuyor, ülkemizin yüzakı olan öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum.

Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı ve gençlerimizi, Cumhuriyetimizi, Yüce Önder Atatürk'ün çağdaş ve evrensel ilkelerini, ilerici ve lâik devrimlerini yaşatmayı görev olarak değerlendiren, eşitliğe inanan, ilkeli ve erdemli bireyler olarak yaşama hazırlamalıdırlar. 

Bunun yanında ülkemizin geleceği yönünden önemli sorumluluklar taşıyan, güçlüklerle karşılaşsa da büyük hizmet aşkıyla çalışarak çocuklarımızın ve gençlerimizin Ulusumuza ve insanlığa yararlı bireyler olmaları için çabalayan, görevlerini yerine getirirken hiçbir özveriden kaçınmayan öğretmenlerimize hak ettikleri yaşam koşulları da derhal sağlanmalıdır. Memleket Partisi olarak iktidara gelir gelmez bunu yapacağımıza söz veriyor tüm öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.!