Öğrencilere Kur'an hediye etti

Öğrencilere Kur'an hediye etti

Denizli’de iş insanı Cevriye Ekmekci, yaz kurslarına devam ederek Kur’an-ı Kerim’i yüzünden okumasını öğrenen öğrencilere, ödül olarak Kur’an-ı Kerim hediye etti.   

Ensar Vakfı Denizli Şubesi tarafından hayata geçirilen Çınar Kitap Kahvede okulların kapanmasıyla birlikte başlayan yaz kurslarında çocuklar vakitlerini hem eğlenerek, hem de öğrenerek geçirmeye devam ediyor. Yaz kursuna devam eden çocuklar, Kur'an-ı Kerim, temel dini bilgileri eğitimlerinin yanında Türkçe, matematik, fen bilgisi, İngilizce kursları da görüyor. Kitap okuma saatinin de yapıldığı kursta, akıl ve zeka oyunları, dart, langırt da yer alıyor. Yaz kurslarına devam ederek Kur’an-ı Kerim’i yüzünden okumasını öğrenen öğrenciler için tören düzenlendi. Törene katılan iş insanı Cevriye Ekmekci, Kur’an-ı Kerim’i okumasını öğrenen öğrencilere, ödül olarak Kur’an-ı Kerim ve çeşitli sürpriz hediyeler verdi. Törene Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir, başkan yardımcısı Mustafa Kaçar, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

Yaz kursuna katılan öğrencilerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i okumasını öğrenen tüm çocukları tebrik ettiğini belirten İş insanı Cevriye Ekmekci, “Okulların kapanmasıyla birlikte başlayan yaz kursumuza devam eden öğrencileri ziyaret ettim. Normal derslerin yanında öğretmenlerinden Kur’an-ı Kerim’i yüzünden okumasını öğrenen 35 öğrencimize ödül olması için ilk Kur’an-ı Kerim’lerini hediye etmek istedim. Yüce kitabımızı kısa sürede okumasını öğrenen çocuklarımızı kutluyorum. Onları en iyi şekilde yetiştiren öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu gün çok mutluyum, derslerinin yanında Kur’an-ı Kerim’i öğrenen başarılı çocuklarımızla bir arada olmak çok güzel.” Dedi. Ensar Vakfı Denizli Şube Başkanı Hüseyin Karademir’de hayırsever iş insanı Cevriye Ekmekci’ye teşekkür ederek yaz kurslarıyla ilgili bilgiler verdi. Konuşmaların sonunda Kur’an-ı Kerim’i okumasını öğrenen çocuklara iş insanı Ekmekci, Kur’an-ı Kerim hediyelerini ve çeşitli hediyelerini verdi. Toplu fotoğraf çekimiyle tören sona erdi.