O, AFYONLULARIN TEMSİLCİSİ OLACAK

O, AFYONLULARIN TEMSİLCİSİ OLACAK

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Pamukkale ilçesinde Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olan Mali Müşavir Işık Yalçın, “Yaşanabilir, çağdaş ve daha güzel bir Pamukkale ilçesinde yaşayan Afyonlu…

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Pamukkale ilçesinde Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olan Mali Müşavir Işık Yalçın, “Yaşanabilir, çağdaş ve daha güzel bir Pamukkale ilçesinde yaşayan Afyonlu hemşerilerimin temsilcisi olacağım. Destelerini de bekliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Pamukkale ilçesinde Ahmet Divarcı başkanlığındaki mahalli seçimlerinde Belediye Meclis üyesi aday adayı olan Mali Müşavir Işık Yalçın, “daha güzel ve daha yaşanır bir Pamukkale için” meclis üyeliğine aday ayı olarak çalışmalarına başladı.

Pamukkale ilçesinin mahallelerinde vatandaşlar ile buluşmaya başlayan ve onlara projeleri anlatan, dertlerini dinleyen Işık Yalçın, özellikle hemşerileri olan Afyonlulardan destek bekliyor.

Pamukkale ilçesinde hatırı sayılır Afyonlu hemşerisinin bulunduğunu dile getiren Yalçın, “Pamukkale ilçesindeki hemşerilerimin sesi olacağım. Daha iyi ve güzel bir Pamukkale ilçesi için CHP bünyesinde mücadele ediyorum. Onlardan destek bekliyorum” dedi.

CHP Pamukkale İlçesi Belediye Meclis Üyesi aday adayı Işık Yalçın’ın Özgeçmişi şöyle;

“1964 yılında Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesine bağlı Karapınar kasabasında bir Öğretmenin dört erkek çocuğunun ilki olarak dünyaya geldim, ilkokulu Nazilli ilçesinde Ortaokulu Afyon Çay ilçesinde Liseyi 1981 yılında Sultandağı lisesinde bitirdim. Yükseköğrenimi Eskişehir Anadolu Üniversitesi AÖF İktisat Bölümünden 1986 yılında mezun oldum. Aynı yıl Denizli'de Muhasebe bürosunda çalışmaya başladım. 1990 yılında evlendim. İki kız ve bir erkek çocuk babasıyım. Eşim 2012 yılında öğretmenlikten Emekli oldu. 1996 yılında S.M. Mali Müşavir olarak kendi muhasebe Büromu açtım. 28 yıl çalıştıktan sonra 2014 Ekim ayında Bağkur’dan emekli oldum. 2013-2015 yılları arasında Denizli Afyonkarahisar'lılar Derneği Yönetim Kurulunda üç yıl görev yaptım. Babam Bekir yalçın 1989-1999 yılları arasında iki dönem Karapınar beldesi'nde Belediye Başkanlığı yapmıştır. Denizli'de Pamukkale ilçesinde yoğun olarak yaşamakta olan ve yaklaşık olarak 75.000 civarındaki Afyon'lu hemşehrilerimin istek ve destekleriyle Çağdaş, sorunsuz ve daha güzel bir Pamukkale'de yaşamak için CHP Belediye meclis üyeliği için aday adayı olarak başvurmuş bulunmaktayım.”