NURULLAH GENÇ SEVİYE'DE

NURULLAH GENÇ SEVİYE'DE

Seviye Okullarında gerçekleşen "Edebiyat şiir söyleyişi" isimli programda Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Meclis Üyesi , Yazar,Şair Prof. Dr. Nurullah GENÇ'in ve Hasan Kallimci'nin hayatı…

Her hafta farklı bir etkinlik ile öğrencilerini eğitimin yanında sosyal hayata da hazırlayan Seviye Koleji, bu hafta yine bir etkinliğe imza attı.Seviye Okullarında gerçekleşen "Edebiyat şiir söyleyişi" isimli programda Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Meclis Üyesi , Yazar,Şair Prof. Dr. Nurullah GENÇ'in ve Hasan Kallimci'nin hayatı anlatıldı.

Hasan Kallimci konuşmasında kitapların önemine işaret ederek "Kitap dostu kalmanız ümidiyle" diyerek öğrencilere seslendi. Nurullah Genç gençlik yıllarında başından geçen olayları ve bu yaşanmışlıkların dizelere yansımasını çeşitli örneklerle öğrencilere sunarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

 Seviye Okulları Kurucu Müdürü Mahmut Çatlık Konuşmasının sonunda öğrenci ve öğretmenlerin kitaplarını imzalayan yazarımıza katılımından ve hoş sohbetinden dolayı teşekkür eder başarılı günler dileriz dedi.