NECİP FİLİZ: KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

NECİP FİLİZ: KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI NECİP FİLİZ ,REGAİB KANDİLİ DOLAYISI İLE BİR MESAJ YAYIMLADI

AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI NECİP FİLİZ ,REGAİB KANDİLİ DOLAYISI İLE BİR MESAJ YAYIMLADI :

Kandiller insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel gecelerdir.

Mübarek Üç Aylar’ın müjdecisi olan Regaib Kandili’nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır.

Rabbimizin rahmet yüklü mesajı Kur’an-ı Kerim’i daha iyi anlamaya, bunun için de onun değerlerini yaşamaya, yaşatmaya ve bu çerçevede Sevgili Peygamberimizin örnek hayatını ve ahlakını da rehber edinmeye ihtiyacımız büyüktür.

Rahmet ve mağfireti bol olan bu mukaddes günlerde ahlak ve erdemin, kardeşlik içinde bir arada yaşamanın, yetime, öksüze ve kimsesize kol kanat germenin, fakir ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin, kutsal değerlere saygının, insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu hissetmeliyiz.

İnsanlarımızın, Yaradan’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Denizlili hemşehrilerimin ve İslam aleminin idrak edeceğimiz mübarek Regaip Kandilini tebrik ediyor, Mübarek üç ayların ve Regaib Kandilinin birliğimize ve beraberliğimize vesile olmasını, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’