Necdet Bardan: Teşekkür Ediyorum, Çalışmaya Devam

Necdet Bardan: Teşekkür Ediyorum, Çalışmaya Devam

CHP Çivril Belediye Başkanı Aday Adayı Necdet Bardan teşekkür mesajı yayımladı

Merhabalar Degerli ÇİVRİL' li hemşehrilerim, saygı değer CHP li yoldaşlarım,
Bugün parti meclisimizin aldıgı kararla partimizin Denizli - ilçelerimizin Adayları Çivril ilçemizinde belirlenen  adayı açıklandı.

Belli olan adaylarımızı tebrik ediyorum. Kendilerine 31 mart seçimlerinde üstün başarılar dilerim. Denizli ve ilçelerimizde ÇİVRİL de hedefe ulaşmak için birlik beraberlik içinde hareket ederek partimizin başarısı ve Türkiye nin geleceği için en  önemli hedefimiz olması gerekliliğini herkese vurgulamak istiyorum, Aday adaylığım süresince uzun zamandır birlikte yol yürüğümüz her zaman  büyük destek veren Çivrilli hemşehrilerime, partili yoldaşlarıma ve yaz kış soguk sıcak demeden  herzaman yanımda olan dostlarıma, emeği geçen herkese sonsuz sevgi  saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum.


Ve onlara diyorum ki; Ülkemizi Çivrilimizi aydınlığa güzel günlere taşımak, partimizi başarıya ulaştırmak için mücadele azmim dahada artarak devam ediyor, 31 Marta yaklaşık iki buçuk ay gibi kısa bir süre kaldı, sayılı gün çabuk geçer. Bununla birlikte her son yeni bir başlangıçtır.
Saygı ve sevgilerimle