NECDET BARDAN SAHAYA İNİYOR

NECDET BARDAN SAHAYA İNİYOR

Mayıs ayının son haftasında yapılacak olan SMMMO olağan genel kurulda Değişim Gurubunun Başkan Adayı olan Necdet Bardan, yarın (2 Mayıs 2019 Perşembe) sabah ilimizin seçkin otellerinden Nortpoint’te…

Mayıs ayının son haftasında yapılacak olan SMMMO olağan genel kurulda Değişim Gurubunun Başkan Adayı olan Necdet Bardan, 2 Mayıs 2019 Perşembe sabah ilimizin seçkin otellerinden Nortpoint’te kahvaltılı seminerli toplantı düzenliyor.

 Mayıs ayı son haftasında gerçekleştirilecek olan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın genel kurulunda DEĞİŞİM GURUBU başkan adayı olan Necdet Bardan, uzun süredir sahada sürdürdüğü çalışmalarını bu kez seminer ile sürdürecek.

Yarın ilimizin güzide otellerinden Nortpoint’te 2 Mayıs 2019 Perşembe günü sabahleyin saat: 10.00’da başlayacak olan kahvaltılı seminere bütün SMMMO üyelerini davet eden Necdet Bardan, bütün muhasebeci arkadaşlarını kahvaltıya davet etti. 

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Değişim Gurubu Başkanı ve SMMMO Başkan Adayı Necdet Bardan, “Mesleğimizin geleceğini değiştirmek, kurgulamak, üyelerimize has projeler üretmek, bilgiyi paylaşmak ve değerli oda üyesi arkadaşlarımıza hizmet etmek, onların sesi olabilmek için mesleğimizde Süreç Yönetimi, E-Defter, E-Arşiv, E-Fatura, E-SM. Makbuzu ile ilgili seminer düzenliyoruz. 2 Mayıs 2019 Perşembe günü saban saat:10.00’da Nortpoint otelde düzenleyeceğimiz kahvaltılı seminerimize bütün arkadaşlarımızı davet ediyorum. Kendilerine seminer sonrası E-SM. Makbuzu Programı’nı ücretsiz olarak vereceğiz” dedi.