NE VARSA, ESKİLER DE VAR

NE VARSA, ESKİLER DE VAR

Denizli siyasetine bir dönem yön veren insanlar başta olmak üzere, bugün siyasetin doruk noktasında olanların buluştuğu İlknur Ağar’ın eczanesinin açılışı doyumsuz sohbetlerin mekanı oldu. DYP’nin…

Denizli siyasetine bir dönem yön veren insanlar başta olmak üzere, bugün siyasetin doruk noktasında olanların buluştuğu İlknur Ağar’ın eczanesinin açılışı doyumsuz sohbetlerin mekanı oldu. DYP’nin güçlü isimlerinden emekli hakim İsmail Ağar’ın kızı İlknur Ağar’ın Bağbaşı Mahallesi’ndeki Zümrüt Eczanesi görkemli bir törenle açıldı.

Emekli Hakim İsmail Ağar’ın kızı Eczacı İlknur Ağar’ın Bağbaşı Mahallesi’ndeki Zümrüt Eczanesi düzenlenen törenle hizmete girdi. Eski dostları ve bugünkü siyasetin doruk noktasındaki siyasetçileri bir araya getiren ve  Denizli İl Genel Meclisi Eski üyesi Abdi Baklan’ın organizesinde ve sunuculuğunda gerçekleştirilen açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Mülkiye Başmüfettişi Naci Çetin Akyer, İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, Denizli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Avukat Necati Caner, DP Eski İl Başkanı Aykut Yıldırım, Denizli Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılış töreninde eski dostlarla buluşmanın verdiği heyecanı yüzünden okunan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptığı konuşmasında “Duaen siyasetçilerimizden İsmail Ağar ağabeyimizin kızının sağlık alanında eğitim alması ve ardından kendisine ait işyerini açması hem ailesini hem de bizleri gururlandırmıştır. İnşallah bu eczaneye gelen ve ilaç alan hasta vatandaşlarımız şifa bulur. “ diyerek, İlknur Ağar’a çalışmalarında başarılar diledi.   
Konuşmaların ardından Bağbaşı Mahallesi Vatan Bulvarı üzerinde bulunan Zümrüt Eczanesinin açılış kurdelesi kesildi. Eczanenin açılışını davetliler hep birlikte yaptı. 

“Ne varsa eskilerde var” dedirten eczane açılışında, Başkan Osman Zolan ve eski siyasetçiler yaklaşık iki saate yakın sohbet etme, eski günleri anma imkanı bulduklarını belirterek, “Bu tür bir araya gelme kolay kolay gerçekleşmiyor. İsmail Ağar ağabeyimiz bizi bu vesile ile bir araya getirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.