Muhteşem gösteri tekrar izleyiciyle buluştu

Muhteşem gösteri tekrar izleyiciyle buluştu

Muhteşem gösteri tekrar izleyiciyle buluştu

(İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu’nun Milli Mücadeleyi anlatan muhteşem dans tiyatrosu “Asrın Zaferi” yoğun istek üzerine bir kez daha sahnelendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında “Asrın Zaferi” adlı dans tiyatrosunu beğeniye sunmuştu. Gösteri vatandaşların yoğun isteği üzerine yeniden sahneye kondu. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenen gösteriye yoğun ilgi vardı. 130 dansçı, Asrın Zaferi ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun'da yaktığı Milli Mücadele ateşinin anlattı. Işık ve dans gösterileri ile herkesi kendine hayran bırakan program zaman zaman duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Ben değil, biz diyenlerin olduğu bir Denizli, Türkiye olsun
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, gösteri öncesi yaptığı konuşmada, böylesi bir güzelliğin yaşanmasına vesile olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duyduklarını söyledi. Başkan Çavuşoğlu, “Bizler istiyoruz ki, artık güzellikler hep birlikte yaşansın. Bu ülkede yaşayan herkesin yüzü gülsün. Türkiye, hep birlikte kardeşçe yaşadığımız bir ülke olsun. Ben diyenlerin değil, biz diyenlerin olduğu bir Denizli, Türkiye olsun istiyoruz” ifadelerini kullandı.