Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı seçtirebilmek için var gücümüzle çalışacağız

Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı seçtirebilmek için var gücümüzle çalışacağız

Memleket Partisi Denizli Milletvekili Aday Adayı Erhan Derici Cumhurbaşkanı Adaylığı için 100.000 imza sürecinin sona ermesiyle birlikte bir basın açıklamasında bulundu

Memleket Partisi Denizli Milletvekili Aday Adayı Erhan Derici Cumhurbaşkanı Adaylığı için 100.000 imza sürecinin sona ermesiyle birlikte bir basın açıklamasında bulundu.


Erhan Derici şunları söyledi;

“Altı günlük yoğun ve yorucu bir temponun ardından bugün saat 20:00 itibari ile imza toplama işinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce güncel son verilere göre 115.000 imza toplayarak Cumhurbaşkanı adayı olmayı resmen hak etmiş bulunmaktadır. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Ayrıca ATA İttifakının ortak adayı olan Sayın Sinan Oğan’ın da 100.000 imzayı geçmesinden dolayı kendisini ve ittifak bileşeni tüm partileri tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.”


“Geçtiğimiz altı gün boyunca hem parti olarak hem de Denizli il örgütü olarak hedeflerimize ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben her şeyden önce tüm ekip arkadaşlarıma ve örgütümüze gösterdikleri üstün çalışkanlık ve özveri için teşekkür ediyorum. Bununla birlikte tüm olumsuzluklara rağmen genel başkanımız Sayın Muharrem İnce için Denizli’nin her bir köşesinden koşa koşa imza vermeye gelen tüm hemşehrilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Eğer elde edilmiş bir başarı varsa bu tamamiyle yüce halkımızın başarısıdır. İnşallah bizlere duydukları bu güveni boşa çıkarmayacak ve 14 Mayıs günü yapılacak seçimlerde Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı seçtirerek bu başarıyı daha da taçlandıracağız!”


“Milletimizin son 20 yıldır özlemini çektiği güçlü ve müreffeh Türkiye hayalini gerçekleştirebilmek adına Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı seçtirebilmek için var gücümüzle çalışacağız.”

“Sayın Muharrem İnce’nin resmen cumhurbaşkanı adaylığı da gerçekleştiğine göre milletimize şu mesajı vermek istiyorum. Ey Yüce Türk Milleti! Artık seçeneksiz değilsiniz! Muharrem İnce var! Memleket Partisi var! Yorulmuş bu iktidarı da, beceriksiz bu muhalefeti de tek bir hamleyle göndermek sizin elinizde. Gelin güçlü bir Türkiye için hep birlikte olalım. Gelin Memleket Kazansın! Saygılarımla”