Muharrem İnce'den Çekirdekle gönderme

Muharrem İnce'den Çekirdekle gönderme

İlimize gelen MP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “Çekirdek çitlerken AKP’yi yüzde 70 ile yenmeleri lazım. Ama İnce çekilsin diye uğraşıyorlar” dedi. İnce mitingi klasik dansı ile tamamladı.

Seçim tarihinin yaklaşması ile birlikte Denizli liderlerin akınına uğramaya devam ediyor. Bu isimlerden biri de Cumhurbaşkanı Adayı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce oldu. “Başkan İnce” sloganları arasında Kampüs Amfi Park’ta kendisini bekleyen yaklaşık 3 bin genç ile buluşan İnce, konser havasında geçen mitingde gençlere seslendi. İnce, konuşmasında ağırlıklı olararak Cumhur ve Millet İttifakına yüklendi. Gençlere vaatlerini sıralayan İne, sözlerine “siz belediye personeli misiniz? Buraya para ile mi, zorla mı geldiniz? Yoksa Muharrem İnce’nin gönülleri misiniz? diye seslendi. Ardından, “Ne Cumhur, ne Millet tek yol Memleket” diyen İnce, “Benin güzel öğrencilerim, bu ülkenin kaderine siz el koymalısınız” diye seslendi.

İNCE ÇEKİLSİN DİYE UĞRAŞIYORLAR

İkridara ve muhalefete önemli eleştiriler getiren İnce, “AKP, 21 yıldır yönetiyorlar. Doları 20 lira yapmış, tarımı bitirmiş, insanlar et yiyemiyor. Eğitimin niteliği bozmuş, Merkez Bankasının rezervini bitirmiş, pasaport iş yapmıyor. Bilim, akıl terk edilmiş. Normalde bu iktidarın yüzde 10 alamaması lazım. Sokakta sığınmacı dolu Millet İttifakı var Yeşil Yol var 17 parti var 11 büyükşehir belediyesi var 200’e yakım milletvekili, gazeteler, televizyonlar, hazine yardımı var. Çekirdek çitlerken AKP’yi bu şartlarda yüzde 70 ile yenmeleri lazım. Ama İnce çekilsin diye uğraşıyorlar” dedi.

“NEDEN BÖLÜCÜ OLAYIM”

“Patlak lastiği, patlak lastik ile değiştirecekler” diye konuşmasını sürdüren İnce, seçeneklere atıf yaparak, “A mı B mi? diye soruyorlar. Sen C dersen hain, bölücü olursun. Ben demokratik hakkımı kullanıyorum. Neden bölücü olayım? Dışardakilerle beraber 3 bin genç parasız pulsuz buraya geldi. Ben size bunlar kendi adaylarına güvenmiyorlar, tek bir şans varmış, herkes çekilecekmiş, Erdoğan da çekilsin daha rahat kazanırsınız. Bana bu kadar baskı kuruyorlar ne yapıyorlar saraya giden CHP’li ile başladılar, mahkemeye verdim kazandım. Sonra tehdit etmeye başladılar. Sahte dekontlar üretmeye başladılar. Amaçları ne Muharrem İnce’yi yıldırmakmış” ifadelerini kullandı.

“KÖROĞLU GİBİ DÖNE DÖNE, VURUŞA VURUŞA ÇARPIŞIYORUM”

Türkiye’de bir ilk yaşandığı üzerinde duran İnce, “Bütün terör örgütleri İnce’ye saldırıyor. Ben de Köroğlu gibi döne döne, vuruşa vuruşa çarpışıyorum. Ben bu ülkenin gençlerine güveniyorum. Türkiye’nin neresine gidersem gideyim, bu şekilde gençler beni karşılıyor. Bu üçündü yol da bir şey daha var. Bugün ve yarın herke her gün 3 kişiyi ikna edecek. Biz bu ülkeye huzur getireceğiz. Hukuk, hakkaniyet, devlete güven yeniden kurulacak. Umutlar, sorular paralar çalınmayacak. TÜİK’e, Merkez Bankasına güveneceksiniz. İşe girmelerde ve kamuda yükselmede liyakat öne alınacak. İhaleler kamuya açık olacak. Millet beni seçerse sarayda oturmayacağım. Sarayı üniversite sınavında dereceye giren gençlere vereceğim. Marmaris’teki yazlık sarayı da engelli çocuklara vereceğim. Milli gelirin yüzde 2’si tarıma ayrılacak. Eğitim nitelik artacak” dedi.