MOBİL AŞEVİ DEPREMZEDELER İÇİN HATAY’DA

MOBİL AŞEVİ DEPREMZEDELER İÇİN HATAY’DA

Merkezefendi Belediyesi'nin depremzedelere sıcak çorba ve yemek çıkarması için Hatay’a gönderdiği 6 bin kişi kapasiteli Mobil Aşevi, servise başladı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem felaketinin hemen ardından Merkezefendi Belediyesi, tüm imkanlarıyla depremzedeler için çalışmaya devam ediyor. Yardım kampanyası ile toplanan yardım malzemeleri deprem bölgelerine eşit bir şekilde ulaştırılıyor. Merkezefendi Belediyesi'nin depremzedelere sıcak çorba ve yemek çıkarması için Hatay’a gönderdiği 6 bin kişi kapasiteli mobil aşevi de bölgeye ulaşarak, hizmet vermeye başladı. Uğur Mumcu Meydanı’nda Merkezefendi Belediyesi’nin çadırlarının yanına konuşlanan Mobil Aşevi, depremzedelere sıcak çorba ve yemek servisinde bulunuyor.

“AFETZEDELERİN YANINIZDAYIZ”

Afet bölgeleri için Merkezefendi Belediyesi’nin tüm imkanlarıyla seferber olduklarını dile getiren Başkan Doğan, “İlk günden bu yana afetzedelerimizi yalnız bırakmıyoruz. Yardım çağrımız ile toplanan insani yaşam malzemelerini deprem bölgelerine ulaştırıyoruz. Artık mobil aşevimizi de kurarak depremzedelerimize ve sahada çalışan görevlilerimize sıcak yemek servisi başlattık. Merkezefendi Belediyedi olarak afetzedelerimizin yanındayız” diye konuştu.