Minikler “Telafide Bende Varım” dedi

Minikler “Telafide Bende Varım” dedi

İlbade mahallesindeki Hacı Leman Oto İlkokulu öğrencileri, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde başlatılan “Telafide Bende Varım” etkinlikleri kapsamında okullarında Görsel Sanatlar Sergisi açtılar.…

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Telafide bende varım” etkinlikleri kapsamında, ilimizin başarılı güzide okullarından Hacı Leman Oto İlkokulu öğrencilere de yaptıkları resimleri ile bir görsel sanatlar sergisi açtılar. Öğrencilerin başarılı çalışmaları gözer önüne serildi.

Geçtiğimiz Çarşamba günü Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Affan Başbuğ, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Taşkın Osman Yıldız, Mahalle Muhtarları, Öğretmenler, Öğrenci velileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışla beğeniye sunulan sergide, öğrencilerin başarılı resimleri beğeniye sunuldu.  

Serginin açılış konuşmasında öğrencilerin sergiledikleri performanslarının hayli başarılı olduğuna dikkat çeken Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Affan Başbuğ, “Eğitimde başarının temel taşlarında öğrencilerin bilgi ve birikim ile donatılması çok önemlidir. Hacı Leman Oto İlkokulu öğrencileri de yaptıkları resimler ile bilgi ve becerilerini ortaya koymuştur. Okul idaresini ve öğretmenlerimizi başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.