Minik Oğuzhan Yardım Bekliyor

Minik Oğuzhan Yardım Bekliyor

SMA Hastası Minik Egehan Özkılınç için Valilik onayı ile açılan hesapta destekler toplanmaya başladı. Yardımların yüzde 83 oranında toplandığı belirtilirken, tedavi için sürenin azalması hayırseverlerin…

SMA Tip 1 hastası olan ve yardım kampanyası devam eden minik Egehan için, Ticaret Odası üyelerine bir e-mail göndererek az kalan yardımın yapılmasını rica etti.

Konu hakkında yapılan açıklamada, “Denizli Tavaslı Gözde-Oğuz Özkılıç çiftinin tek evlatları SMA Tip1 hastası Egehan Özkılıç’ın yardım kampanyası için gerekli izinlerin alındığı, Resmi olarak yardım kampanyalarını devam ettiren çift için Ziraat Bankasında bir yardım hesabı açıldığı, Zolgen SMA ilacı için yardım kampanyası devam eden Egehan Özkılıç’ın kampanyasında tedavi için gerekli olan bedelin %83 seviyesine ulaşıldığı. Geri kalan miktarın teminine katkı amacıyla bu konuda Odamız üyelerine duyuruda bulunulması talep edilmiş olup, katkıda bulunmak isteyen kişilerin yardımlarını GÖZDE RABİYA ÖZKILIÇ adına Ziraat Bankasında açılan TR65 0001 0004 1763 4747 4450 01 iban nolu hesaba yatırabilecekleri bildirilmiştir.” Denildi.