Minik Emirhan erkekliğe ilk adımını attı

Minik Emirhan erkekliğe ilk adımını attı

Türkiye Hal Federasyonu yönetim kurulu üyesi Halil Öztürk, oğlu Emirhan’ı sünnet ettirdi. İlimizin tanınmış simalarının ve siyasetçilerinin katıldığı sünnet merasimi Bağbaşı mahallesinde Çarşamba…

İlimizin tanınmış simalarından, MHP Serinhisar Belediye başkan adayı ve Türkiye hal federasyonu yönetim kurulu üyesi Halil Öztürk, ilimizin siyasetinin tanınmış isimlerinin de katıldığı görkemli bir törenle oğlu Emirhan’a sünnet töreni düzenledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal belediye başkanı Fethi Akcan, Kale eski belediye başkanı İsmail Yarımca, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Denizlispor başkanı Mehmet Uz, MHP İl başkanlarından İbrahim Ekiz, İsmail Onaç, Akademisyen Prof. Dr. Turgut tok ve Prof. Dr. M. Ali Sarı, Aysiad başkanı Mahmut Çatlık, Milli Eğitim eski Müdürü Mahmut Oğuz, Genç işadamlarından Can Pakdemirli, Öztürk Taşdan başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Bağbaşı Çarşamba pazarında yapılan yemekli mevlütlü sünnet töreninde hem Halil Öztürk’ü onurlandıran, hem de sohbet etme imkanı bulan pek çok siyasetçi, saat 13.00 ile 17.00 arasında hazır bulundular.