Milletvekili Şahin: 15 TEMMUZ MİLLETİMİZİN ŞEREF MADALYASIDIR!

Milletvekili Şahin: 15 TEMMUZ MİLLETİMİZİN ŞEREF MADALYASIDIR!

Milletvekili Şahin Tin’den Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “15 Temmuz, göğsünü vatana siper eden çıplak yumruklarıyla tanklara dur diyen bu aziz milletin şeref madalyasıdır. Şüheda kanıyla sulanmış bu mukaddes toprakları canı pahasına muhafaza ve müdafaa eden kahraman milletimizi hürmet, minnet ve saygıyla selamlıyor, şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum” dedi. 


AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.


“MİLLETİMİZ GÖĞSÜNÜ VATANA SİPER ETTİ!”


Türkiye’nin, 15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasiye ve milli iradeye karşı yapılan hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığını belirten Milletvekili Şahin Tin;  “Millet olarak o gece tarihin en karanlık anlarından birini yaşadık. Ancak bu karanlık günde aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara döküldü, demokrasiye olan inancını bir kez daha kahramanca gösterdi. FETÖ’cü hainler, onlara arka çıkan mihraklar, destek veren odaklar bu aziz milleti yolundan döndüremedi, döndüremeyecektir. Kahraman milletimiz, millî iradenin tankla, topla, tüfekle, sivillerin üzerine bomba yağdıran uçaklarla teslim alınamayacağını tüm cihana güçlü duruşuyla gösterdi. Vatan sevdasıyla dolu göğsünü, canından aziz bildiği vatanımız, ay yıldızlı bayrağımız ve kutsal değerlerimiz için siper etti” dedi.


“15 TEMMUZ’U UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ”


“Unutulan soykırım gibi unutulan ihanetin de çok daha kalleş, çok daha sinsi bir şekilde bizi sırtımızdan vuracağını aklımızdan çıkarmamalıyız” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimiz, ülkemizin bağımsızlığı, egemenliği ve birliği için büyük bir mücadele verdi. Meydanlarda, köprülerde, havalimanlarında, şehrin ana caddelerinde vatanseverlerimizle birlikte hainlere karşı durduk ve onların kirli planlarını hep birlikte bozduk. Bu direniş ruhu, Türkiye'nin her köşesine yayıldı. O gece milletimizin birlik ve beraberlik ruhu vatan şuuru daha da pekişti ve güçlendi. 15 Temmuz gecesi istiklalimizi yine milletimizin azim ve kararlılığı kurtardı. Mili bünyemizde açılmak istenen yaralara milletimiz fırsat vermedi, bundan sonra da vermeyecektir. FETÖ’cü alçaklara ve terör odaklarına dünyayı dar etmeye devam edeceğiz. Vatanımızın ikbalinin, milletimizin istikbalinin savunulduğu o karanlık geceyi aydınlığa taşıyan şanlı tarihin soylu temsilcilerini asla unutmayacağız. 15 Temmuz’u unutturmayacağız” dedi.


“O GECE DENİZLİ MEYDANLARDAYDI”


Ülkesi ve milleti için canından vazgeçenlerin direnişinin yaşandığı 15 Temmuz gecesi Denizli’de de hemşehrileriyle birlikte istiklal mücadelesi ruhuyla ve sarsılmaz şuurla hainlerin karşısında dimdik durduklarını vurgulayan Milletvekili Şahin Tin; “Denizli’miz de bu kritik günde, vatanına sahip çıkmak için sokaklara indi. Meydanlar ve Çardak havalimanı kahraman vatandaşlarımızla dolup taştı. Denizli’nin her bir köşesinde milletimizin güçlü duruşuyla, ülkemizin geleceğini tehdit eden her türlü hain girişim milletimizin cesaret ve ferasetiyle önlendi. Hainlere geçit vermedik. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un da ifade ettiği gibi bu cephe asla sarsılmayacaktır. Ay yıldızlı bayrağı kefeni yapanlar bu mübarek topraklarda var oldukça Allah’ın izniyle kimse milletimizin iradesine zincir vuramayacaktır” dedi. 


“MÜCADELEMİZ İLELEBET SÜRECEKTİR”


15 Temmuz gecesi Türkiye’nin sıradan bir darbe teşebbüsüne değil, topyekûn bir işgal girişimine maruz kaldığını belirten Milletvekili Şahin Tin, yaşanan kalkışmanın asıl muhatabının milletimiz, irademiz, bağımsızlığımız ve devletimiz olduğunu söyledi. Şahin Tin; “Bugün millet olarak şehit kanlarıyla sulanmış bayrağımızın gölgesinde hep birlikteyiz, bir aradayız. 15 Temmuz’un kahramanlarıyla gurur duyuyoruz. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı ifade ediyoruz. Onların fedakârlıkları ve mücadeleleriyle aydınlık yarınlarımıza daha güçlü ve emin adımlarla ilerliyoruz. Gelecek nesillerimize huzur dolu, daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Milletimizin açtığı demokrasi kapısı bir daha asla kapanmayacak, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için mücadelemiz ilelebet sürecektir. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.