Milletvekili Nilgün ÖK : Partimizin 23. Yaş Günü Kutlu Olsun

Milletvekili Nilgün ÖK : Partimizin 23. Yaş Günü Kutlu Olsun

Milletvekili Nilgün ÖK : Partimizin 23. Yaş Günü Kutlu Olsun

AK Parti Denizli Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nilgün ÖK Ak Partinin23. kuruluş yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Ök Mesajında şu ifadelere yer verdi :

Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde Millete hizmet yolunda 'büyük ve güçlü Türkiye' anlayışıyla çıkılan bu kutlu yolculukta sayısız hizmet ve yeniliklere imza atarak her adımda milletimizle bir olduk. Ülkemize çağ atlatan ailemizin, yuvamızın, AK Partimizin 23. yaş günü kutlu olsun. Ülkemize hizmet edeceğimiz nice yıllarımız olsun.

“23 yıl önce kurduğumuz partimiz, ülkeye hizmet hareketine dönüşmüştür.”

Bundan 23 yıl önce kurduğumuz partimiz, bugün dev bir halka olmuş, ülkeye hizmet hareketine dönüşmüş; hikâyemiz, yerelden genele ilerleyen büyük bir başarı hikâyesi olmuştur. AK Parti kurulduğu günden bugüne gerek Denizlimiz gerek Türkiye ve gerekse dünya siyaseti için bir fırsat niteliğinde olmuştur. 14 Ağustos 2001'de çıkılan AK yürüyüş, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor durumlara karşı bir çözüm yolu olmuş ve Türk siyasi tarihinin seyrini değiştirmiştir. Kuruluşundan 15 ay gibi kısa bir sürede gücünü aziz milletimizden alarak tek başına iktidar olan AK Parti, milletimiz tarafından bir umut olarak görüldüğü gibi tüm dünyanın da umudu olduğunu ispatlamış bir partidir. 

“Partimiz, vatandaşımızın emrinde huzur ve güvenin adresidir.”

Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye sevdasıyla çıktığımız bu yolda sadece hayal kurmakla kalmadık, hayalleri tek tek gerçeğe dönüştürdük. Partimiz; vatandaşımızın emrinde, milletimize hizmet yolunda aynı inanç ve kararlılıkla huzur ve güvenin adresi olarak yoluna devam etmektedir. Kurulduğu günden bugüne kadar amacını, gayretini, kaygısını ve özverisini kaybetmeyen AK Parti’ye aziz milletimizin desteği 23 yıldır katlanarak devam etmektedir. 

AK Parti teşkilatlarımızın inanmış kadroları olarak Türkiye’yi her alanda çağ atlatacak çalışmaları hayata geçirmeye eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda hizmetlerimizi köy köy, belde belde, şehir şehir milletimize ulaştırmaya devam edeceğiz.

“Nice AK yıllara…”

Birlikte yol yürüdüğümüz bugün aramızda olmayan, ahirete göç etmiş dava arkadaşlarımı rahmetle anıyor, partimizin 23. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.